Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere
Tilbud

Vin for Begyndere. Afsnit: Ribeiro & Valdeorras. Den STORE kasse

855,00 kr.

/stk
Optjen point til dit næste køb
Kvalitetsvin matchet med opskrifter
Fri fragt ved køb over 1000 DKK

Beskrivelse

Fra podcast den 16-2 + 3 sjove vine fra området

Vi er taget med Vin for Begyndere til Galicien - og denne gang kommer vi forbi Ribeiro, hvor den hjemmehørende drue treixadura styrer showet - samt en kort afstikker til Valdeorras, hvor godello dominerer.

De to vinhuse, der er med i programmet, er El Paraguas og Iria Otero. Begge huse er i toppen af poppen, når det kommer til Ribeiro Galicien, og El Paraguas i den absolutte top. Her er smagekassen i den STORE udgave, hvor du får seks fantastiske vine.

Da efterspørgslen har været stor, har været nød til at ændre lidt i kassen. Det vil sige du lige nu får to af de tre vine, som Jonas & René smager og fire ekstra vine, der perspektiverer både druerne, området, husene og selve Galicien. Faktisk en ret god kasse, hvis du spørger os 🙂 og du kan stadigvæk lytte med.

Ribeiro er præget af blends; og her er der både blends fra El Paraguas samt Iria Otero. Valdeorras er til gengæld synonymt med godello, og du finder mange fantastiske 100% godello-vine her. I denne her kasse to forskellige, der begge har et olieret udtryk, men ellers er meget forskellige.

Ribeiro er i stor stil defineret af dalene, der dannes af floderne Miño og Avia. Selvom det lille DO ligger tæt på Atlanterhavet, så beskyttes vinmarkerne af bjergkæder, der holder regn og blæst væk fra vinmarkerne. Det fører til vine, hvor druernes modenhed og udvikling sker i et roligt tempo, og der er masser af smag og duft i druerne, når de plukkes.

Der er ingen tvivl om, at vi her er i et område, som vi er meget glade for; og i den her kasse finder du tre ekstra vine udover de tre fra smagningen. De tre ekstra vine er :

Agas do Tempo. Tidligere testvinder i Jyllands-Posten. Et blend fra Ribeiro og lillesøster til Atlantico. Et lille vidunder!

Godello'en fra VFB, MICA, er desværre udsolgt. Vi har taget en godello af Albamar også fra Valdeorras, og lagt i kassen i stedet for. Faktisk en lille opgradering.

Cosco af Iria Otero, hvor vinen har lagret på kastanjefade. Et blend fra Ribeiro lavet som i de gode gamle dage.

Albamars Albarino fra Rias Baixas. 100% albarino på spil. Så får du nemlig lige stiftet bekendtskab med Rias Baixas, og den uhyre dygtige Xurxo Alba.

Læs i øvrigt mere om Ribeiro lige her i vores artikelsamling.

6 fantastiske hvide vine!

Flasker i denne kasse

855,00 kr.

/stk

Product total

Options total

Grand total

Køb nu og optjen 17 DKK pr. stk.!
Optjen point til dit næste køb
Kvalitetsvin matchet med opskrifter
Fri fragt ved køb over 1000 DKK
Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2023 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom

Du har ikke lagt noget i kurven endnu.