Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere
Tilbud
Vingården arbejder efter bæredygtige principper eller er økologisk

Vin For Begyndere - Arribes og Salamanca

395,00 kr.

/stk
Optjen point til dit næste køb
Kvalitetsvin matchet med opskrifter
Fri fragt ved køb over 1000 DKK

Beskrivelse

Vin For Begyndere den 19. maj. En dato vi har glædet os rigtig meget til! For hvad siger René og Jonas til smagen af, hvad vi kalder for "Udkantsspanien", når de smager på vine fra ukendte områder i Spanien. Der er fokus på Arribes og Salamanca, hvor vinen dyrkes i bjergene. Mulighederne for at arbejde økologisk og naturligt er optimale på grund af vejret, og de vine, som vi forelsker os i, er ofte lavet af unge vinamagere, der tager udgangspunkt i traditionerne, men samtidig nyfortolker og ser fremad. I det her afsnit af Vin For Begyndere skal du smage på field-blends og druer som Juan Garcia og Rufute.

Du får tre vine. Alle røde og skabt til de lidt mere lette retter som tatar, cold cuts, men svin vil også være lækkert. Vinene er også gode til det grønne køkken, hvor f.eks. Cotexa vil være genial.

BEMÆRK ÆNDRING: René og Jonas smager på en vin, Camino af Alvar de Dios. Den er desværre udsolgt. Men vi har udskiftet det ene field-blend med et andet field-blend: Cotexa af El Hato y el Garabato. Det bliver kassen absolut ikke ringere af.

 

395,00 kr.

/stk

Product total

Options total

Grand total

Køb nu og optjen 8 DKK pr. stk.!
Optjen point til dit næste køb
Kvalitetsvin matchet med opskrifter
Fri fragt ved køb over 1000 DKK
Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2023 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom

Du har ikke lagt noget i kurven endnu.