Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere
Tilbud

Vin for Begyndere - Afsnit: Ribeiro & Valdeorras. Den lille smagekasse med de tre vine

435,00 kr.

/stk
Optjen point til dit næste køb
Kvalitetsvin matchet med opskrifter
Fri fragt ved køb over 1000 DKK

Beskrivelse

Vin for Begyndere at taget til Galicien, og vi er taget med. Denne gang bliver det til et smut til Ribeiro, hvor den hjemmehørende drue treixadura styrer showet - men det er også et område, som vi har arbejdet fokuseret med, siden vi startede for snart fem år siden, så det her er virkelig vores hjemmebane.

De to vinhuse der er med er El Paraguas og Iria Otero. Begge huse er reelt i toppen af poppen, når det kommer til Galicien, og El Paraguas i den absolutte top. Faktisk har Robert Parker (Wine Advocate) udnævnt El Paraguas den bodega i Ribeiro med det største potentiale. El Paraguas betyder i øvrigt paraply - og den henviser blandt andet til den store mængde af regn, der kommer i området.

Ribeiro er specielt præget af blends; og her i afsnittet er der blends fra El Paraguas samt Iria Otero; og de er faktisk ret forskellige. Valdeorras er til gengæld  en DO med fokus på godello, og i sagens natur også det, som du finder her i pakken. Olieret og proppet med rålakrids. Lakridsen finder René og Jonas ikke, da de smager den - men kan du finde den?

Ribeiros landskab er i stor stil præget af dalene, der dannes af floderne Miño og Avia, og selvom det lille DO ligger tæt på Atlanterhavet, så beskyttes vinmarkerne af bjergkæder, der ligger imellem havet og Ribeiro. Det fører til vine, hvor druernes modenhed og udvikling sker i et roligt tempo, og der er masser af smag og duft i druerne, når de plukkes. Optimale betingelser for druer der faktisk modnes ret tidligt - derfor spændende med et område, hvor det netop er lidt køligt, og derfor kan druerne være på planterne i forbavsende lang tid, inden de er modnet.

Der er ingen tvivl om, at vi her er i et område, som vi er meget glade for; og du får her de tre vine fra podcastet om Ribeiro og Valdeorras fra den 16-2-23. Du kan også blive klogere på Ribeiro lige her.

René og Jonas kalder det "3 fremragende vine" i podcastet - og vi er helt enige. "Hurra for det her Spanien", som afsnittet sluttes af med.

Flasker i denne kasse

435,00 kr.

/stk

Product total

Options total

Grand total

Køb nu og optjen 9 DKK pr. stk.!
Optjen point til dit næste køb
Kvalitetsvin matchet med opskrifter
Fri fragt ved køb over 1000 DKK
Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2023 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom

Du har ikke lagt noget i kurven endnu.