Skifter desværre til Husted. Vi sænker prisen m. 30%.
205,00 kr.
Spumante lavet på Champagnemetoden fra Etna - druen er naturligvis nerello mascalese. Det kan næsten ikke blive sjovere 🙂 !!!
Emilio Sciacca er her virkelig gået i det kreative hjørne, og har skabt livlige bobler der kombinerer det mineralske udtryk fra Etna med noterne fra de 24 måneders flaskegæring/2. gæring/sur lie i næsen.
Hvide bobler på rødvinsdruer hedder som bekendt blanc de noirs; men når det er fra Etna, så er det med vulkannoter. Også i munden. Udtrykket bliver mineralsk med et krydret hint, og det her er optimalt til skaldyr.
Druerne er håndplukket og stilke fjernet. Let pneumatisk pres og 12 timers koldmasceration med spontan fermentring.
I alt 24 måneder sur lie og 6 måneder på stål inden vinen kommer på flaske.
Årgang 2019 er høstet i september og degorgement sidst i 2022.
Emilio anbefaler alt der er friteret - specielt fisk og skaldyr. Friske østers er også ret lækre, men kan også gå til fiskeretter med lidt spicyness.
205,00 kr.
Du har ikke lagt noget i kurven endnu.