139,00 kr.
Paulessen er tør. Andreas Bender kalder den "bone dry", men selvom den er tør (under 4gram restsukker), så er den også fra Mosel og byder på masser af frugtnoter. Naturligvis lavet på riesling der stammer fra de meget stejle skrænter omkring Leiwen.
Zenit vinene laver Andreas ikke i alle år. Kun når druerne er af ekstra høj kvalitet. I 2017 kom Dajoar Zenit og i 2018 Paulessen Zenit. Dajoar har omkring 15 gram restsukker og dermed oplagt til de lidt mere fede eller stærke retter.
Paulessen byder en stærk mineralsk profil og en mundvandsfremkaldende syre - som bare bliver ved og ved. Det er tydeligt, at de sydvendte skråninger og den røde skifer virkelig har budt på gode vækstforhold og skabt nogle modne druer med klassiske Mosel-rieslinge noter som citrus.
Andreas er født og opvokset i omegnen, så har fået riesling ind med modermælken. Det kan heldigvis smages. Andreas tror på, at vinen laves i marken, så i kælderen er der minimal intervention, og han tilsætter blot lidt svovl.
Paulessen har ligget på gamle brugte fade (fuder).
Svinemørbrad ret oplagt. En kotelet. Stenbiderrogn på en kartoffelpizza.
139,00 kr.
Du har ikke lagt noget i kurven endnu.