Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere
Tilbud
øko riesling
Vingården arbejder økologisk i både kælder og mark og er certificeret efter EU-standard

René Langdahls Yndlingsvine

835,00 kr.

/stk
Optjen point til dit næste køb
Kvalitetsvin matchet med opskrifter
Fri fragt ved køb over 1000 DKK

Beskrivelse

René Langdahl er afgjort en af Danmarks skarpeste (og mest underholdende) vinanmeldere. Udover at drive egen vinsite på www.renelangdahl.dk er han også underviser på Vinakademiet, vinredaktør på magasinet gastro, den ene halvdel af podcasten Vin for Begyndere og meget meget andet. Han ved med andre ord, hvad han snakker (og skriver) om.

Vi har samlet 6 vine, som René Langdahl har anbefalet i en kasse, men vi har også sat prisen ekstra skarp. Faktisk får du den billigste med uden beregning (og så en anden til en tidl. kampagnepris). Så du får 6 vine, men betaler blot for de 5. Og så er du også garanteret, at en af landets allerskarpeste vinhjerner er vild med vinen!

De første fem har alle fundet vej til ugelisterne “Mine Yndlingsvine” på www.Renelangdal.dk inden for de seneste 4-5 måneder.

Cotexa, 2020, El Hato y el Garabato. Fra bjergene omrking Douro-floden ved Arribes. “Genial vin til sommersæsonen” skriver René Langdahl. Men hvad skal du så med den nu, når det er nu er blevet efterår tænker du? Godt spørgsmål, og du skal bruge den til din fredagsbar og når der skal tapas/pølsebord til på en lidt kold en fredag aften – for som René skriver: “Den er slank, rank og bitter, bidsk, men venlig, giver modstand i munden og lægger op til ballade med charcuteri i rå mængder“.

Yndlingsvine i uge 16. Normalpris 135kr

Veriquete Escondite del Ardacho 2019, Tentenublo. Fra højderne i Rioja Alavesa har Roberto Olivan begået (endnu) en genistreg. Denne gang  på druer fra stokke der er 105år gamle og fra en blot 0,5HA mark. Det her er Rioja som det var i gamle dage. René skriver “Toplækker smygende slyngende syreholdig drik med tannisk hidsighed og bitterhed, der kun giver spændstighed. Sund frisk frugt i midten. Genial, GENIAL grillvin når din gris krydres med peber, rosenpeber, rosmarin, salvie, hvidløg og lavendel.” Den er perfekt til alt det gris, som du skal til at spise henover de næste måneder. Ribbensteg eller porchetta til de lange frokoster, som du rammes af de næste måneder. Genialt – intet mindre!

Yndlingsvine i uge 18. Normalpris 265kr

Mineral, 2021, Bergdolt-Lamprecht. En weissburgunder fra kometen Carolin Bergdolt. Det er ikke kun René der er blevet tosset med den 7. generation på den lille gård i Pfalz. Falstaff har netop kåret hendes chardonnay til den bedste tyske chardonnay lige nu med 95P. Hendes chardonnays er i øvrigt på vej, og du kan snart prøve endnu mere fra hendes hånd. René skriver i øvrigt: “har næsten samme syre som en stor riesling, tirrer tungen, stenet, stenmel og citronsaft i eftersmagen sammen med cidersyre. Vi snakker vin til 125 kr. Wow wow wow!“. Bemærk det nu er 2022 der er i kassen, men den anmeldte René i forbindelse med en weissburgunder-test, hvor den endte med 90P og blev fremhævet som et af de bedste køb.

Yndlinsvine i uge 19. Normalpris 135kr.

Otro Cuento, 2020, El Hato y el Garabato. Vi skal tilbage til Arribes, men her en hvidvin på doña blanca. Smukt anmeldt i bl.a. Gastro med 6 stjerner (tidligere årgang), men også absolut favorit hos René Langdahl, der skriver; “afpillet, men alligevel viskøs. Lidt ligesom fino sherry. Til prisen fremragende. Bestorm importøren”

Yndlingsvine i uge 31. Normalpris 155kr, men var faktisk en del af et sommerferie salgs-boost (kan afsløre, at der virkelig ikke handles meget vin i løbet afsommerferien), så sat til blot 120kr i uge 31. Det får du den naturligvis også til her.

Xérico,  2019, Tentenublo. Vi skal tilbage til Rioja Alavesa, hvor Robertos mest traditionsprægede vin Xerico igen i 2+19-årgangen bringer glade tanker til René Langdahl. Meget modsat “normal” Rioja. Her igen fad, kun cement. René skriver bl.a. “Krævende vin, bittersød, snerpende tannisk og utilgivende intens“.

Yndlinsgsvine i uge 33. Normapris 145kr.

Grillat, La Comarcal, 2022. Nu er vi draget til Valencia, hvor en af ny-Spaniens absolut allerstørste stjerneskud, Javi Revert, står bag det lille sideprojekt La Comarcal med ven og tidl. kollega victor Marques. Gastro ( aká René Langdahl smed 5 stjerner efter vinen og skriver bl.a. “Enorm bællevinsfaktor, saftig, men har tydelig bitterhed der giver modstand.”

Gastro 7.9.2023. Normalpis 155kr

I alt skal du faktisk normalt betale 990 for denne kasse. Men du får Mineral UB og så bliver Otro Cuento også sat til udsalgsprisen, som den også blev anmeldt til, det er jo kun fair. Så du betaler blot 835 for 6 vine, der vitterligt er løbet med nogle seje anmeldelser det seneste halve års tid. Og så får du mulighed for at prøve et væld af lokale druer fra nogle af de bedste huse i Spanien og Tyskland. Faktisk ikke så ringe.

835,00 kr.

/stk

RL ynglingsvine

Product total

Options total

Grand total

Køb nu og optjen 17 DKK pr. stk.!
Optjen point til dit næste køb
Kvalitetsvin matchet med opskrifter
Fri fragt ved køb over 1000 DKK
Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2024 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom

Du har ikke lagt noget i kurven endnu.