165,00 kr.
Deutscher Sekt lavet på riesling efter Champagne-metoden. Det bliver faktisk ikke mere sjovt.
Carolin Bergdolt styrer kælderen efter far Rainer er begyndt at trække sig tilbage. Carolins kærlighed for bobler sætter sit tydelige spor på udviklingen af vine, efter at Carolin er kommet til. Bergdolt Lamprecht har vunder flere priser i Tyskland for bedste sekt. Bl.a. hos Vinum og "institutionen" falstaff.
Druerne stammer fra planter der er omkring 25 år gamle. De sår i löss, der er domineret af ler. Efter plukning allerede i august 2018 er druerne presset. Første fermentering i stål. Derefter 36 måneder sur lie på flaske.
Autolysen er tydelig, men frugtnoterne er dominerende. det smager godt og ligefremt.
Ceviche er oplagt og generelt er syreprofilen fra riesling nem at genfinde. Det kræver syre i maden. Østers naturel er perfekt!
165,00 kr.
Du har ikke lagt noget i kurven endnu.