195,00 kr.
Sekt på weissburgunder der i 2021 vandt 1. pladsen, da tyske VINUM kårede den bedste sekt på "burgunder"-druerne i Tyskland. Faktisk ikke så overraskende, for Carolin Bergdolt, der stille og roligt har overtage ansvaret for kælderen hos Bergdolt Lamprecht på Didostrasse i Duttweiler, efter far Rainer, bygger videre på husets kærlighed for weissburgunder og sekt. Sekt som laves efter Champagne-metoden. Fra start til slut.
Carolin har haft ansvaret for kælderen siden 2010, og det første Carolin gjorde var at omlægge til økologi. I dag er næsten alle vine certificerede økologisk, og Carolins personlighed er i den grad ved at afspejle sig i vinene fra det lille hus, hvor præcision og balance er nøgleord.
Druerne stammer fra planter der er omkring 20 år. De står i en jordbund præget af löss. Druerne plukkes ved håndkraft, sorteres og presses. Fermentering og basisvinen laves på stål, og ligger sur-lie på flaske i 36 måneder bagefter.
Degorgement var i maj 2022 og med et sukkerindhold på 4 mg har vi her en delikat extra brut, der byder på masser af struktur, hvid frugt og en flot boble.
Østers med yuzu er ret oplagt, men også som et lækkert glas inden maden, hvor de 4 mg restsukker kommer flot til sin ret. Burnch-bordet er også oplagt, og sushi vil også være et hit.
195,00 kr.
Du har ikke lagt noget i kurven endnu.