Cart 0 255,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere
TILBAGE TIL OVERSIGTEN

BOMBE af Pulled Pork – i frituren med peberrodsmayo og rygeost

Bomber af pulled pork - fantastisk velkomstsnack eller som del af "gris på 3 måder", når du ikke vil lave flæskesteg til din julefrokost.

Det drikker du til

Sådan gør du

Det tager lidt tid at få lavet pulled pork. Til gengæld, når du er færdig har du grundingrediensen til en super burger, eller måske som fyld til en Pulled pork BOMBE.

Riv kødet fra hinanden. Bland de kogte kartofler og rygeosten ind i kødet og brug hænderne til at få lavet en fars. Brug så meget væske fra ovnfadet som muligt. Det hælder du ned i farsen, så længe at farsen kan indarbejde væden.

Smag til med revet citron, sherryeddike, peber og salt.

Rul kuglerne til små bordtennisbolde. Frys dem.

30 minutter inden du skal bruge dem, tager du PULLED PORK BOMBERNE ud af fryseren. Rul dem først i hvedemel, så i det piskede æg og til sidst i raspen.

Sænkes ned i den varme friture.

Serveres med syltede rødløg og en mayo smagt til med hvidløg og revet peberrod.

Hvad Drikker Man Til PULLED PORK BOMBER?

Det afhænger lidt af lejligheden. Men bobler – gerne på risling som Benders lige her, tør mørk sherry eller en lækker hvidvin med frugtsmag og fylde. Du kan også gå efter rødvin med frugt og syre, som bjergvinen fra La Zorra

 

pulled pork

1 portion pulled pork – ca. 30 gram per bombe. Opskrift lige her

Karse

Peberrod

Mayo

3-4 kogte kartofler

100-200 gram rygeost

sherryeddike

Skallen af 1 citron

Rasp

Hvedemel

Æg

Olie til friturestegning

 

Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2024 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv