Forside / Opskrifter / Æg, parmaskinke og mozzarella – som brunchret
Æg, parmaskinke og mozzarella – som brunchret

Det drikker du til
Sådan gør du
-
Start med at smøre de små ovnfaste ramekiner.
-
Rul skinken rundt, mozzarellaen skal ligge nederst, dernæst slår du et æg ud oven i og slutter af med lidt friske krydderurter.
-
Det hele stilles i ovnen ved 70 grader og tages ud, når du er tilfreds med ægget.
Noter om maden
Retten kan varieres med ost og skinke, alt efter hvad du har i køleskabet. Spinat og lidt fløde kan også fint passes ind.
Hvad drikker man til?
I glasset har du en kop kaffe – men hvis det er rigtig brunch, så har du også et glas med bobler.
Det skal du bruge:
1 æg
1 skive parmaskinke
Chili, rosmarin, salt og peber
Smør
En halv lille tomat
Lidt fintsnittet løg
En spiseske frisk mozzarella

Det skal du bruge:
1 æg
1 skive parmaskinke
Chili, rosmarin, salt og peber
Smør
En halv lille tomat
Lidt fintsnittet løg
En spiseske frisk mozzarella