Skip to content

Æg, parmaskinke og mozzarella – som brunchret

Skinke, ost og æg er alle ingredienser, som ganske enkelt skal være en del af et brunchbord. Her er en opskrift, som sætter ægget lige i centrum – so to speak.

Det drikker du til

Sådan gør du

  1. Start med at smøre de små ovnfaste ramekiner.

  2. Rul skinken rundt, mozzarellaen skal ligge nederst, dernæst slår du et æg ud oven i og slutter af med lidt friske krydderurter.

  3. Det hele stilles i ovnen ved 70 grader og tages ud, når du er tilfreds med ægget.

    Noter om maden

    Retten kan varieres med ost og skinke, alt efter hvad du har i køleskabet. Spinat og lidt fløde kan også fint passes ind.

    Hvad drikker man til?

    I glasset har du en kop kaffe – men hvis det er rigtig brunch, så har du også et glas med bobler.

Det skal du bruge:

1 æg

1 skive parmaskinke

Chili, rosmarin, salt og peber

Smør

En halv lille tomat

Lidt fintsnittet løg

En spiseske frisk mozzarella

Det skal du bruge:

1 æg

1 skive parmaskinke

Chili, rosmarin, salt og peber

Smør

En halv lille tomat

Lidt fintsnittet løg

En spiseske frisk mozzarella