Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere
TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Tapas – spanske kødboller

Svært at gå igennem et tapasbord uden gode spanske kødboller i tomatsauce. Her en simpel og velsmagende kødbolle.

Det drikker du til

Sådan gør du

Sådan gør du:

Rør salt ud i kødet. Bagefter kommer du alle øvrige ingredienser i.

Find en pande frem, varm olie op og steg kødbollerne hurtigt på panden, så de får en skarpe. Når alle kødbollerne har fået en stegeskorpe, hælder du to dåser god tomat i panden, og varmer op.

spanske kødboller i tomatsauce

Det hele hældes i et fad, som kan gå i ovnen. Stil ovnen på 180 grader, og varm igennem indtil kødbollerne er færdige.

I glasset har du naturligvis spansk rødvin, og her uden for meget fad.

Noter om maden. Bollerne kan nemt varieres. En masse oregano og lidt feta gør dem nærmest græske. Lidt parmesan og oliven flytter os til Italien.

Du skal bruge:

1 kg hakket oksekød

2 løg – revet

3-4 fed hvidløg – revet

1 håndfuld bredbladet persille – hakket

2 spiseske røget paprika

1 kvist timian

1 spiseske tomatkoncentrat

Olie, salt og peber

Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2024 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom

Du har ikke lagt noget i kurven endnu.