Cart 0 95,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere
TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Toast med confit de canard

Toast med confit de canard er en lækker måde at få and ind på julebordet i nye klæder. Smagen er intens - og så smager en god toast jo altid bare godt!

Sådan gør du

Som altid starter vi med et glas vin til kokken. Væskebalance er jo bare vigtigt!

Du skal din and i ovnen. 15-20 minutter ved 180 grader. Imens anden er i ovnen svitser du dine svampe på en pande med lidt smør og hvidløg.

Når anden er færdig lader du det lige køle lidt ned, og bagefter piller du kødet fra benene. Behold skindet.

Hak svampe og de syltede løg sammen med kødet. Det skal være lidt groft og må ikke blive til en fars. Rør timianblade og Soya ind i blandingen. Smag til. evt. med lidt citron og salt. Der skal masser af salt til!

Tag to stykker brød og smør begge sider tyndt med Dijon-sennep. Fordel kødblanding på det ene stykke og slut af med lidt revet ost. Læg det andet brød oven på.

Til slut pensler du begge brødsider med smeltet andefedt, og så smider du det i toastmaskinen.

Serveres med syltede græskar eller blomme-relish.

Hvad Drikker Man Til Toas med Confit de Canard?

Det helt skarpe match er field-blendet Cotexa fra El Hato y el Garabato. Her har du lidt sødme fra frugten i en ellers tør vin med syre og dybde. Perfekt til retten!

 

2 andelår, confot de canard

100 gram syltet perløg – opskift hos gastroFun her

150 gram ristet svampe

1 spiseske soya

Bladene fra 2 stænger citrontimian

1 fed hvidløg

Citron

50 gram god ost med lidt nøddesmag.

Andefedt

Dijonsennep

god sandwichbrød

Tilbehør evt. syltet græskar – her

 

Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2024 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv