Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere
Tilbud
Aseginolaza & leunda
Vingården arbejder efter bæredygtige principper eller er økologisk

6 Røde til skarp INTROPRIS (VOL 3)

Original price was: 890,00 kr..Current price is: 599,00 kr..

/stk
Optjen point til dit næste køb
Kvalitetsvin matchet med opskrifter
Fri fragt ved køb over 1000 DKK

Beskrivelse

Vi ved det godt. Vores små huse er ikke kendte i Danmark! Selvom de i Spanien og i den international presse ofte får fantastiske anmeldelser, og bliver serveret på diverse Michelin-restauranterm så kan de nemt drukne i det store vinudvalg, som vi har i Danmark.

Derfor har vi samlet 6 forskellige røde, som alle har flotte ord med sig fra hjemlandet, den internationale presse og et par af dem med flotte DK-anmeldelser også, men som mange af vores kunder stadigvæk ikke har prøvet – og det er jo en skam. For de her huse er i den grad en del af den Spanske Revolution, som vi ser i disse år, hvor terroir og de lokale druer udnyttes til at frembringe spændende og lækker vin!

Fusco, Bodega Albamar. Albamar er ved at finde fodfæste i Danmark, men det er mest de hvide albariñoer, som han er kendt for, Her er det druen mencia, der er i spil. Fusc 2022 har blot ligget på stål. Det er den reneste form for druesaft, som du finder fra Ribeira Sacra. 90P fra Parker.

Del Moro er den røde entry fra La Comarcal. Den nye årgang er endnu ikke anmeldt, men ligger typisk på 90-92P hos Parker. Hjemmehørende druer fra højtliggende marker i Valencia. Flot frugt, men med et friskt udtryk.

Tierra Prometida er et projekt mellem El Hato y el Garabato og Dominio del Bendito, som også er et Toro/Arribes hus, som franskmanden, Terryn Antony, ejer og driver. Power møder det nye Spanien. Tierra Prometida er anmeldt i DK af den lille fokuserede mad & vinblog, Vinos y tapa, som spaniensfarer Per Jakobsen står bag. Her fik Tierra 6 ud af 6 stjerner. Normalprisen på 185kr.

Xerico er fra Rioja Alavesa. 2019’eren har været på Langdahls liste over ugens yndlingsvine. 2018 er begyndt at have noter efter flaskelagring. Den fremstår med mere nedtonede tanniner. Syre, frugt og friskhed. Serveres ved omkring 13-14 grader. Har blot ligget på cement; og har flotte 92P hos Parker/Wine Advocate.

Tentenublo Tinto er tempranillo-domineret blend fra Rioja Alavesa. Syre, frugt og struktur. Samme lille hus som Xerico, men to helt forskellige udtryk af Rioja.

La Vieja Zorra er et blend på temranillo, garnacha og naturligvis Salamancas hoveddrue rufete. Et spændende mix, der giver en lidt anderldes profil, men god balance. Drik den til Tapas. Suckling har smidt 93P efter Augustins hovedvin; og senest gav Vinos y Tapas den 5/6 stjerner.

Det er med andre ord nogle flotte vine, som du får her. Normalprisen er faktisk ikke så høj, men vi har sænket den med lidt mere end 30%, fordi vi tror på, at du kommer tilbage. Tilbage efter mere. Måske ikke efter alle sammen, men der skal nok være en, to eller tre som du falder for 🙂

Få inviteret vennerne over og få lavet et rigtigt tapasbord med masser af små varme retter og gå i gang med at prøve vinen, der stammer fra Den Spanske (vin)Revolution.

Original price was: 890,00 kr..Current price is: 599,00 kr..

/stk

røde

  Product total

  Options total

  Grand total

  Køb nu og optjen 12 DKK pr. stk.!
  Optjen point til dit næste køb
  Kvalitetsvin matchet med opskrifter
  Fri fragt ved køb over 1000 DKK
  Hvaddrikkermantil
  ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
  Man – Fre: 10:00 – 17:00
  Lør – Søn: Lukket
  MENU
  KUNDESERVICE
  ADRESSE (KONTOR)
  Nybrovej 188
  2800 Lyngby
  Sociale medier
  TILMELD DIG NYHEDSBREVET
  © 2024 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
  Min kurv
  Kurven er tom

  Du har ikke lagt noget i kurven endnu.