Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere
Tilbud

6 Hvide – skarp intropris (VOL 3)

Original price was: 815,00 kr..Current price is: 599,00 kr..

/stk
Optjen point til dit næste køb
Kvalitetsvin matchet med opskrifter
Fri fragt ved køb over 1000 DKK

Beskrivelse

Her finder du 6 hvide prissat helt skævt – faktisk sparer du op imod  30% på vinene, hvis du forsøger dig med denne introkasse, hvor vi forsøger at få dig til at prøve noget, som du sikkert ikke har prøvet før.

Det er et mix af på tværs og flere af dem serveres på Michelin-restauranter i Spanien; og nyder stor respekt og flotte anmeldelser i både danske og internationale magasiner. De to sidste er ganske enkelt lækker riesling – det vender vi tilbage til. Bergdolt finder du på de tyske Michelin-restauranter

Iria Oteros ValMica. Normalpris 125kr. Iria er indbegrebet af det nye Spanien, når vi bevæger os ind i Galicien. Her med hendes bud på en lækker godello fra Valdeorras. Så bliver det ikke mere “godellosk”.

Puesta en Cruz Barrica 2020 af El Hato y el Garabato. Duero-floden flyder lige forbi bjergene i Arribes, hvor druerne stammer fra. Et personligt favorit-hus, der virkelig forstår at lave mineralske hvide, der tager udgangspunk i terroir. En smule reduktiv, men det fortager sig efter lidt tid i glasset.

La Font. Har ligget på brugte fade fra Javi Reverts egne vine (Micalet). Der skal jo være fordele i at lave en af de flotteste hvide på østkysten i eget navn – endnu en grund til at du skal prøve vinene fra La Comarcal projektet.

Sameiras 2021. Vi er i Ribeiro, hvor Antonio laver hvidvine på de lokale druer som treixadura. Kompromisløs i marken, hvor intet ikke-organisk finder vej. Opbinding med gamle afklippede vinstokke. Det her er et vildt fund til prisen, for når du skal tilbage, så koster den blot 135kr.

Annaberg, 2020. Mosel-riesling. Annaberg er storesøsteren til Paulessen, som Gastro netop har smidt fem stjerner efter. Her lidt mere struktur og flere noter. Den er tør (omkring 5 gram sukker) og får mundvandet til at løbe.

Den sidste flaske er riesling, men fra Pfalz, hvor Bergdolt laver en læskende 1L-version. 2018 fik faktisk hele 6 stjerner i Gastro. Normalt koster den 115kr, så det er til at have med at gøre, når du finder ud af, at du skal have fyldt op til sommeren.

Prisen er blot 599kr for hele kassen (og du optjener bonuspoint, hvis du er har en konto) – for vi tror på, at du kommer tilbage efter mere 🙂

Flasker i denne kasse

Original price was: 815,00 kr..Current price is: 599,00 kr..

/stk

vine 6 hvide

Product total

Options total

Grand total

Køb nu og optjen 12 DKK pr. stk.!
Optjen point til dit næste køb
Kvalitetsvin matchet med opskrifter
Fri fragt ved køb over 1000 DKK
Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2024 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom

Du har ikke lagt noget i kurven endnu.