Stor hvidvin fra Galicien som får dig til at tænke på Bourgogne, men så alligevel ikke. Det her er helt unik hvidvin fra Galicien.
495,00 kr.
Dette er en stor hvidvin, og det ypperste som El Paraguas kan fremvise. Den er fremstillet på de tre hvide druer, som de to vinmænd, Pita og Pereira, benytter mest - nemlig Treixadura, Godello og Albariño.
Vinen har i tidligere årgange ligget på mellem 92 og 94 point hos Parker, og den findes på flere trestjernede restauranter i Spanien.
I næsen starter du med at finde lidt svage trærester, der stille og roligt bevæger sig over i de mere klassiske atlantiske karakteristika som citrus og lys frugt og slutter af mineralsk.
Smagsnoter er komplekse og har en nærmest olielignende opstart, hvorefter mineralerne og frugterne bringes sammen. Der er en lang eftersmag, hvor varmen og kompleksiteten fortsætter med at byde ind.
Vinen understreger, hvorfor Pereira blev kåret til "Årets vinmand" i Galicien i 2011 af Galician Asociación de Sumilleres.
Det er en vin med mange muligheder. Skaldyr er næsten for oplagt, men det passer som fod i hose. Prøv også med en blæksprutte på grill. Marcial Pita anbefaler selv, at du spiser en fiskestuvning til. Du kan også prøve med torsk og de Carallo en nytårsaften.
Dette er en stor hvidvin, og det ypperste som El Paraguas kan fremvise. Den er fremstillet på de tre hvide druer, som de to vinmænd, Pita og Pereira, benytter mest - nemlig Treixadura, Godello og Albariño.
Vinen har i tidligere årgange ligget på mellem 92 og 94 point hos Parker, og den findes på flere trestjernede restauranter i Spanien.
I næsen starter du med at finde lidt svage trærester, der stille og roligt bevæger sig over i de mere klassiske atlantiske karakteristika som citrus og lys frugt og slutter af mineralsk.
Smagsnoter er komplekse og har en nærmest olielignende opstart, hvorefter mineralerne og frugterne bringes sammen. Der er en lang eftersmag, hvor varmen og kompleksiteten fortsætter med at byde ind.
Vinen understreger, hvorfor Pereira blev kåret til "Årets vinmand" i Galicien i 2011 af Galician Asociación de Sumilleres.
Det er en vin med mange muligheder. Skaldyr er næsten for oplagt, men det passer som fod i hose. Prøv også med en blæksprutte på grill. Marcial Pita anbefaler selv, at du spiser en fiskestuvning til. Du kan også prøve med torsk og de Carallo en nytårsaften.
495,00 kr.
Du har ikke lagt noget i kurven endnu.