Om chili con carne stammer fra Tex-Mex eller det rene mexicanske køkken er ikke lige til at gennemskue, men i bund og grund er det heller ikke så vigtigt. Det vigtige her er, at en CCC, som laves grundigt fra bunden med de rigtige ingredienser, er en fantastisk oplevelse.
En god CCC skal i min optik være stærk, have skåret kød i sig, bestå af forskellige bønner, jævnes med chokolade – og så skal den stå og simre i fire-fem timer. Næste da smager den bedst – og skal serveres med brød, creme fraiche (for at holde chilien i skak) og med masser af koriander oven på.
Du finder måske verdens bedste chili lige her. Og den nydes naturligvis med en Corona eller Sol.
Et lille tip til grill-bøfferne er iøvrigt en ren mexicansk salsa. Du tager 4-5 solmodne tomater, en stor håndfuld frisk koriander, 1 rød chili og 1 rødløg. Hak det hele i små tern. Smager friskt og fantastisk.
Velbekomme.
Du har ikke lagt noget i kurven endnu.