Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Gastroland ApS

Gastroland Aps – CVR nr. 39579278 – Nybrovej 188, 2800 Kongens Lyngby – E-mail: redaktionen@gastroland.dk

Bestilling

Du kan bestille dine varer på www.HvadDrikkerManTil.dk.

Alle priser på siden er dagspriser, hvor moms er inkluderet. Der tages forbehold for prisændringer, afgiftsændringer og udsolgte varer, der kan have indflydelse på priser og levering.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på HvadDrikkerManTil.dk. Det kræver samtykke fra en forælder at handle på hjemmesiden, såfremt du er under 18 år. Aftalen kan til hver en tid annulleres af en forælder, hvis det viser sig, at der er blevet indgået en aftale med en person, der er under 18 år gammel uden samtykke.

Bonus

Du optjener bonus-kroner på alle køb. Bonus beregnes som en procentdel af købssummen. Procentdelen kan uden varsel ændres. Din bonus kan benyttes som rabat ved næste køb, hvor du også vil optjene bonus.
Du optjener bonus tilknyttet din mailadresse, som er tilmeldt nyhedsbrevet. Din bonus bliver forældet 12 måneder efter den er optjent.
Du kan kun benytte en mail per person og en person per konto og en konto per køb. Bonus kan ikke udbetales eller overføres mellem konti. Med mindre andet tydeligt fremgår, så kan bonus ikke benyttes samen med andre specifikke rabatordninger.

Betaling

Der kan betales med nedenstående kort på www.hvaddrikkermantil.dk:
• Visakort
• Mastercard
• Mobilepay
Du bliver ikke opkrævet kortgebyr for betaling med kreditkort.
Du er altid sikret mod misbrug af dit betalingskort, når du handler på www.hvaddrikkermantil.dk, da du har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Endvidere benyttes en SSL-Gateway (Secure Socket Layer) ved betaling, som krypterer dine kortoplysninger.
Når en ordre er gennemført på hjemmesiden afsendes en ordrebekræftelse til den oplyste e-mailadresse. Når ordren er ekspederet og afsendt, sendes en faktura til dig og beløbet bliver trukket fra din konto. Beløbet bliver altså først trukket fra dit konto, når varerne sendes fra vores lager.

Fragt og levering

Fragtpris for en ordre er 79 kr. inklusiv moms. Der er fragtfri levering ved bestillinger på en værdi af minimum 1000 kr. inklusiv moms.  GLS leverer ordren til en GLSshop eller til erhvervsadresser.
Levering sker inden for 1-4 hverdage i Danmark. Leveringen anses for sket, når du har fået varen udleveret. Hvis du ikke er hjemme, anses leveringen for sket, efter at transportøren har stillet varen på det af dig anviste sted, hvis varen leveres hjem til dig. Varen leveres i dette tilfælde uden kvittering, og du bærer selv ansvaret for varen.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.hvaddrikkermantil.dk. Denne fortrydelsesret er gældende fra dagen, du modtager din vare. Såfremt du fortryder dit køb, er fortrydelsesretten kun gældende i tilfælde, hvor varen leveres tilbage i samme stand og mængde. Det vil sige, at fortrydelsesretten bortfalder, hvis varen er brugt på en måde, som forringer dennes salgsværdi.
Ønsker du at benytte din fortrydelsesret, skal du selv betale porto for at sende en vare retur. Varen skal sendes retur senest 14 dage efter, at du har meddelt, at du ønsker at returnere varen.
Du bærer risikoen for varens levering, og i tilfælde hvor du returnerer varen, har du ansvaret for, at varen pakkes forsvarligt ind.

Varer sendes retur til følgende adresse: 
A. Hartrodt Denmark A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg 
Danmark

ATT Hvaddrikkermandtil.dk

Reklamationsret

Der er 24 måneders reklamationsret, når du handler på www.hvaddrikkermantil.dk, hvilket betyder at du kan få ombyttet varen eller få pengene tilbage alt afhængig af den konkrete situation. Dette er dog betinget af, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtigt brug af varen eller anden skadeforvoldende adfærd.
Reklamationsretten er dog begrænset til varens naturlige holdbarhed.
Reklamationen skal ske inden for to måneder efter, at manglen på varen er opdaget, for at den er rettidig. Fragtomkostninger forbundet med returneringen, når reklamationen er berettiget, vil blive refunderet.
Reklamationen af en vare skal sendes til os på vores adresse. Her bedes du angive en beskrivelse af varens fejl.
Det er dit ansvar at sikre at varen sendes i en forsvarlig emballage. Samtidig skal du ved afsendelse sørge for at få en kvittering for afsendelsen, så vi kan tilbagebetale omkostningerne forbundet med dette til dig. En kopi af kvitteringen skal sendes til redaktionen@gastroland.dk.

Mangelregler

Købelovens mangelregler kan finde anvendelse.

Persondatapolitik

Der foretages en registrering af dine personlige oplysninger med det formål at kunne levere dine varer til dig. Indsamlingen af personlige oplysninger på www.hvaddrikkermantil.dk sker kun ved afgivelse af dit samtykke, således at du er informeret om, hvilke informationer vi indsamler, samt hvorfor vi indsamler disse.
www.hvaddrikkermantil.dk har adgang til oplysningerne, som du registrerer. Disse oplysning er med til at skabe en god kundeoplevelse.
Du kan altid kontakte www.hvaddrikkermantil.dk for at få indsigt i dine oplysninger, eller i tilfælde hvor du har spørgsmål vedrørende data. Dette gøres på mailen redaktionen@gastroland.dk. Samtidig har du (jf. persondataloven) altid ret til at gøre indsigelse mod registrering af dine oplysninger.
Dine personlige oplysninger vil blive behandlet fortroligt, og de videregives ikke til en tredjemand.

Klageadgang

Hvis du ønsker at klare over en vare eller tjeneste købt hos hvaddrikkermantil.dk kan indgives til Konkurrence- og Forbrugsstyrelsens Center for Klagesøgning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning på forbrug.dk
Du kan også anvende EU-Kommisionens online klageportal ved indgivelse af klare. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klagen indgives på http://ec.europa.eu/odr.
Ved en indgivelse skal du angive vores e-mailadresse redaktionen@gastroland.dk

Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2024 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom

Du har ikke lagt noget i kurven endnu.