Skip to content

Når grillen nu alligevel er tændt: abrikoser marineret i cognac på grillen og en Barolo fra Perno 2005.

Forleden var der store bøffer på grillen. Reelt er det lidt spild af kul at tænde op for at have et par bøffer på i under 5 minutter – men det smager jo altså blot bare lidt bedre, når bøfferne har været på den varme grill.

Vi udvidede scope en smule, og fik også smidt et halvt hjertesalat på den varme grill. Overhældt med lidt olie, honning, salt og peber. Det smager nu engang blot lækkert med den varme salat.

Sidste år var vi et smut i Barolo-land. Boede i Monforte ved Perno på et B&B ved navn Bianconiglio, hvor G. Pira også producerer vin. Dog ikke at forveksle med L. Pira fra Serranlunga – men der er familiære bånd i mellem de to producenter.

pira

Pira, Perno, er mere traditionelle end mange andre Barolo’er fra området og ufiltreret. Absolut en ganske lækker Barolo med god struktur. Vi drak en 2005 til bøfferne– og den har nok toppet (denne flaske havde), men var stadigvæk en god oplevelse.

Til bøffen fik vi også en kartoffel-løg-ost variant, som absolut går godt til bøffen.

kartofler løg

Vi sluttede af med et par abrikoser på grillen sammen med lidt vaniljeis. En ganske lækker middag her i sommervarmen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10 % rabat på dit næste køb