Så er tiden atter kommet til at årets sidste måltid skal konstrueres. Det er jo altid en fantastisk udfordring at få de rette nytårsingredienser med i aftenens menu. I min verden skal der være et torskeelement, mørkt kød (gerne vildt) og en festlig dessert.
I år lyder menuen på:
Menuen er ret simpel af frembringe, men opskrifter og billeder må vente til efter Den Store Aften. Dog kan du her finde den perfekte opskrift på hjemmelavet is lige her.
I 2014 stod den blandt andet på torskekugler og to forskellige typer af ravioli med svampe og havtaske.
I 2013 var der blandt andet ravioli med fasan i menuen.
Tre andre gode ideer som sidder lige i skabet:
Foie gras med mango og vildt i saltdej.
Blåmuslinger som forret – her med fennekel.
Husk der altid skal bobler på bordet på årets sidste dag 🙂
Den første januar, hvor der er et ekstra stort behov for salt og fedt anbefales en brunchpizza – den tager kegler hele vejen rundt; og lad evt. børnene lege med i køkkenet, så kan du måske stjæle 10min på sofaen 🙂
Godt nytår!
Du har ikke lagt noget i kurven endnu.