Vinsmagning findes i mange forskellige afskygninger, og det er reelt kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan vi kan lege, uddanne, undervise, perspektivere eller bare nyde dråberne. De kan holdes hos dig, men vi har også lokaler til forskellige typer af begivenheder.
Vores vinsmagninger afholdes som udgangspunkt af Henrik Gjerulff. Han har wset3 og et par sommeliereksamner bag sig, og nogle af de mest brugte temaer er:
El Camino og vinene. Henrik har gået strækninger på både Camino Norte og Camino Frances. Det kan også ses i porteføljen af vores vine, at vi virkelig har forelsket os i Nordspanien. Vi taler om floderne, bjergene og de lokale druer, og hvordan det hele påvirker vinstilen.
Konventionelle, natur og økologiske vine. Hvad er hvad og hvorfor. Vi smager på forskellige eksempler og nogle smager vi på uden at vide, hvad de er. Kan vi smage forskel? og hvad med bæredygtigheden indenfor vinprouktion?
De røde fra Spanien. Fra vest til øst og syd til nord. Der er stor forskel på typerne.
Det Moderne Spanien. Lidt et misbrugt udtryk. Men hvad menes der med det – og hvad ligger der bag druer som juan garcia, espadeiro, souson, bobal og treixadura.
Vi bruger billeder, anekdoter og kort. Alt efter hvordan I byder ind, så kan det blive nørdet eller det kan blive i fri stil, hvor vi snakker mere røverhistorier, end vi taler om flodens indflydelse på vinens struktur. Det er jer der bestemmer.
Et par af de vinsmagninger som vi tilbyder er bl.a.
Med masser af kort, billeder og forskellige vine (alt efter tema) har vi det sjovt, og har masser f dialog. kan i øvrigt også laves online.
Vi finder i fællesskab fem kvalitetsvine frem, som alle er dyrket ud fra bæredygtige principper og matcher vinene med fem små skarpe stykker mad/tapas, der viser vigtigheden i at sammensætte mad og vin korrekt – præcis som at have det rigtige kunde-leverandørforhold og hvordan forskellig vin tiltaler forskellige målgrupper og typer af mad. Med andre ord en vinsmagning hvor vi har det sjovt i professionelle rammer.
Ring 51242666 eller skriv hgj@gastroland.dk for en snak om mulighederne og et godt tilbud.
Vi finder i fællesskab mellem tre og fem dejlige vine, som bare smager godt.
Vinen får følgeskab af en masse chips, brød, små anekdoter om vinbønderne og ellers sørger vi for, at der er nok vin til virkelig at få smagt på de forskellige druer.
Kan bruges til et polterabend, eller hvis I bare syntes, at der er brug for lidt kulør på tilværelsen en grå mandag – eller til at kick-starte weekenden med en sjov fredagsbar, hvor vinsmagning er indarbejdet.
Ring 51242666 eller skriv hgj@gastroland.dk for en snak om mulighederne og et godt tilbud.
Vi kommer med fem-seks spændende vine, der alle er karakteristiske for deres område og drue.
Her fokus på jeres evne (med en masse hjælpemidler) til i fællesskab at få identificeret bestemte vine. I arbejder i hold mod hinanden og mod tiden. Hjælpemidlerne er bl.a. en professionel duftkasse, vinbøger og et udvalg af vine, som er beslægtet med de ”blinde vine” som I smager på.
Tager typisk mellem 2 og 5 timer – alt efter ambitionsniveau.
Programmet vil være bygget op om korte præsentationer af en vin, hvorefter grupperne får 15 minutter til at prøve at identificere vinen ud fra land, område og drue
Ring 51242666 eller skriv hgj@gastroland.dk for en snak om mulighederne og et godt tilbud.
Vi kommer med lige så mange vine og lækre tapas som I ønsker.
Mad og vin er afstemt og understreger, hvordan mad og vin løfter hinanden i fællesskab.
Du er mæt når vi er færdige
Ring 51242666 eller skriv hgj@gastroland.dk for en snak om mulighederne og priserne.
Vi kan også tage udgangspunkt i en bestemt drue, land eller vintype som rødvin eller måske Sherry, og når Sherry skal være helt i top (læs detaljeret og fyldt med sjove fakta), så kan vi trække drengene fra Sherrybodega med til smagningen. De er uddannede Sherry Educators, og har virkelig styr på den hedvin!
Priserne for de forskellige vinsmagninger svinger efter type og indhold af vine, men starter typisk ved 250 kr per person ved 10 personer.
Du har ikke lagt noget i kurven endnu.