Sådan gør du
Ceviche på kulmule med avokado er en nem ret med rene smage. Virkelig hurtig at tilberede, så få hældt et koldt glas hvidvin op til kokken, og så går vi igang!
Smag til. Der skal bruges en del salt og peber, da retten er forholdsvis ren og med blide smage. Ønsker du mere power, så find lidt inspiration her, hvor vi trækker asiatiske noter ned i en ceviche.
Serveres med et godt stykke brød til. Du kan finder mange gode opskrifter på lækkert brød lige her hos bagvrk.dk.
Ceviche er en meget syreholdig spise, så du kan prøve med en Fino eller Manzanilla sherry, hvor der er absolut ingen syre i vinen. Den er til gengæld knastør. Du kan også prøve en Atlantico fra El Paraguas, som med sin slanke og tørre struktur – men med noter af blomster og hvide frugter – giver et flot samspil til retten. La Ola fra Malaga er så tør som de kommer, og med noter af lime et godt match til retten.
Det skal du bruge (to personer):
Du har ikke lagt noget i kurven endnu.