Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere
TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Chorizo i æbleeddike med frisk koriander

Den nemmeste tapasret nogensinde.

Det drikker du til

Sådan gør du

Sådan gør du:

Det her går så hurtigt, at du næsten ikke nå at få et glas til kokken klar. Så skynd dig med den del, og så kan vi gå igang.

Varm en pande op med lidt olie. Steg pølserne. Hvis de er store, så skær dem over, når de har fået lidt tid på panden. Når de er færdige hælder du eddiken over og lader det koge væk.

Server med hakket koriander og nogle citronbåde.

Bemærk, at du kan lave den med både frisk chorizo og en chorizopølse.

HvadDrikkerManTil Chorizo på panden med friske koriander.

I glasset har du kold spansk øl, eller en vin der er frisk, byder på frugt og syre.

 

Du skal bruge:

1 pakke friske chorizo-pølser

1/2 dl. æbleeddike

1 håndfuld frisk hakket koriander

1 citron

Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2024 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.