Her skal du forbi grillen, så nu kan du evt. napse et lille glas vino, imens du lige fylder fisken med krydderurter – og så igen når fisken skal på grillen 🙂
Men nu starter vi dog
Fisken skal have 5-6 minutter på hver side. Det afhænger lidt af, hvor tyk fisken er, om fisken ligger direkte på grillen, varmen med mere. Men pas på den ikke får for meget.
Riesling vil altid være godt – gerne med lidt sødme, når det Thai-versionen. Her kan du også gå efter de sommerlige rødvine, med syre og frugt. Bare du får den kølet godt ned til ca 12 grader.
1/2 side af en stor makrel per person eller bare en per mand m/k
madsnor
1 hvidløg
1 lime
i bundt koriander
2 styk citrongræs
Til salat og dressing:
5-6 store blade fra et et spidskål
1 gulerod
1 fennikel
1 rødløg
1 lille håndful Thai-basilikum
1 lille håndfuld jordnødder
1 dl soyasauce
1 lime
1 hvidløg
1 tommeltot ingefær
1 rød chili
Du har ikke lagt noget i kurven endnu.