Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere
TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Marmelade af røde sommerbær

Det er sol og sommer og der er tilbud på bær alle steder. Lav din egen marmelade. Det fortryder du ikke!

Det drikker du til

Sorry, no content found.

Sådan gør du

Sådan gør du:

Alt skal vaskes og skæres i mindre stykker. Det hele (minus husblas) puttes i en stor gryde. Det eneste vand, som du skal bruge, er det sidder på frugten.

Kog det hele op stille og roligt og lad det koge indtil bær er kogt ud. På billedet er jeg kun halvvejs.

Et enkelt husblas udblødes i koldt vand og kommes i gryden. Kog op igen.

Til sidst skal det hele i skoldede glas og husk at tragt og grydeskeer også skal under det kogende vand.

Skyld de skoldede glas med atamon og fordel marmeladen.

Det hele kan holde sig et pænt stykke tid, hvis det står mørkt, og alle redskaber har været rene.

Noter om maden – solbær gør ikke alene at marmeladen får en flot dyb farve, det giver altså også lige et lille twist af mørk dejlig smag.

 

 

Det skal du bruge (til 5-6 pænt store glas):

1,5 kg jordbær

0,5 kg rabarber

200 gram solbær

300 gram ribs

1 husblas

6 dl rørsukker

 

Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2024 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.