Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere
TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Ravioli lavet på svampe

Svampe i ravioli er en lækker og nem måde at finde en anledning til at få noget godt rødvin på bordet. Hvis du først har lavet din pastadej, så er dette en nem måde, hvis du vil have lidt variation ind i maden.

Det drikker du til

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Hak løg, svampe, krydderurter og grøntsager fint. Svits på en pande med smør og lidt olie. Slut af med hvidløget, som du også har hakket fint. Bland det med mascarponen og citronskalden. Smag til med salt, peber og mascarpone.

  2. Rul din pastadej ud. Lav udstik, så du har nok ”dejcirkler” til at lave 6-8 raviolier. Læg fyldet i midten af en cirkel, ovenpå placeres en ny cirkel, og du lukker forsigtet sammen om de to. Luk dem tæt med en gaffel hele vejen rundt.

  3. Koges 4-5 minutter i saltet vand.

  4. Serveres med parmesan, persille og evt. lidt ekstra fyld på toppen.

    Noter om maden

    Generelt altid en god idé at sætte dine tallerkner i en lun ovn, men specielt med få ingredienser på en tallerken bliver maden hurtig kold, så her er rådet ekstra godt.

    Hvad drikker man til?

    Retten kan med fordel nydes med et glas rødvin med varme fadnoter.

Det skal du bruge:(mellemret 2 pers.)

Pastadej af 1 æg – find opskriften her

100-150 gram blandede svampe og champignon

1-2 spiseskefulde mascorpone

1 kvist rosmarin

1 kvist timian

1 fed hvidløg

1 lille løg

Skald fra ¼ citron (pas på du ikke river det hvide med)

1 lille stang bladselleri

Smør, salt og peber

Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2024 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.