Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere
TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Tynd æbletærte fra det franske køkken

Bistro af Stéphane Reynard er de seneste par år blevet til en af de mest brugte kogebøger i mit eget gastroland. Med fire æbletræer i haven er denne traditionelle franske opskrift fra Bistro oplagt som en genganger-dessert hjemme hos os i æbleperioderne.

Det drikker du til

Sorry, no content found.

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld en god portion flormelis igennem en si, så din bordplade er godt dækket. Rul dine butterdejsplader tynde ovenpå flormelissen og drys lidt mere flormelis ovenpå pladerne. Læg dem på en bageplade, som er dækket med bagepapir og læg dine tynde æblestykker oven på dejen.

æbletærte som hel

Slut af med at pensle æblerne med det smeltede smør og lidt mere flormelis på toppen. Skal have ca. 20 min i en forvarmet ovn ved 180 grader.

Noter om maden

Bland forskellige typer af æble (sure og søde).

Du skal bruge (lille dessert til 4 personer)

2 plader butterdej

3-4-5 æbler i tynde kvarte stykker

50 gram smeltet smør

Flormelis

Lidt vaniljeis eller creme fraiche

 

Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2024 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom

Du har ikke lagt noget i kurven endnu.