Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere
Tilbud
Aseginolaza & leunda
Vingården arbejder efter bæredygtige principper eller er økologisk

Smagning med Aseginolaza & Leunda & Tentenublo – fra Vin for Begyndere, Navarra

Sted:
ZOOM - hos dig?
Producent:
Aseginolaza & Leunda
Bonden:
Aseginolaza & Leunda
Dato:
7. marts 2024 kl. 19.00-21.00

Original price was: 980,00 kr..Current price is: 755,00 kr..

/stk
Køb nu og optjen 15 DKK pr. stk.!
Optjen point til dit næste køb
Kvalitetsvin matchet med opskrifter
Fri fragt ved køb over 1000 DKK

Beskrivelse

Vi tager til Navarra lidt syd for Baskerlander for at besøge Aseginolaza & Leunda, som Vin for Begyndere (med René Langdahl og Jonas Landin) forleden havde med i programmet om Navarra og begejstret smagte på tre vine lavet på druerne garnacha og viura.

Jon Aseginolaza og Pedro Leunda står bag det lille hus, og de laver i dag blot ca. 25.000 flasker om året. Deres (næsten) udelte fokus er gamle garnacha-buske i det lidt glemte og oversete Navarra, hvor de finder forladte vinmarker og genetablerer dem. De arbejder på mikroplots og jagter Navarras fortid udtrykt i vine baseret på garnacha, der netop er Navarra traditionelle hoveddrue. Inden fokus blev internationale druesorter i stedet for terroir og tradition.

Oprindeligt tænkt som et sideprojekt, men Jon & Pedro fik hurtigt masser af positiv respons, der hurtigt kulminerede med op til 95P hos Parker/Wine Advocate. Det er også tydeligt på Jonas og René, når du hører afsnittet, at det her ikke bare er godt vin, det er vin med personlighed.

Vi skal smage på de tre vine fra podcasten Vin for Begyndere om Navarra+ deres topvine “Camino de Santa Zita anno 2021, der har 95P hos Parker. Der er kun lavet 302 flasker af dem, og lover en stor oplevelse. Den kan du lige nu ikke købe i butikken. Det vil i alt sige en hvid på virua og tre røde, hvor flere forskellige druer kommer i spil: garnacha, tempranillo og mazuelo (Carignan).

Vi skal også have en anden vingård i spil, der ligger lige nedenunder Navarra, nemlig Tentenublo fra Rioja Alavesa, hvor Roberto Olivan laver fantastiske vine – og vine der i meget stor grad er meget personlige vine. Vine som du ganske enkelt ikke smager andre steder. Udover at Robertos vine smager fantastisk, så har vi vores special guest star med, fordi Navarra og Rioja er tæt forbundet. Det er Roberto i øvrigt også med Jon og Pedro. Alle er forbundet til Baskerladet. De arbejder med Atlanterhavet, floden Ebro, de samme grunddruer og den samme filosofi om, at at kvaliteten defineres i stor stil i marken. Ikke desto mindre er deres vine forskellige. Fantastiske, men forskellige! Smagfulde og måske også ens i form af en filosofi. Men det må vi høre mere om den 7. marts.

Det vil sige, at vi i alt skal smage på 6 vine. 4 fra Aseginolaza & Leunda og 2 fra Tentenublo. Vinene fra Tentenublo er Robertos Tentenublo Tinto og Tintenoble Blanco. Den er mere tempranillo-baseret og alene tannin-udtrykket er bare anderledes!

OG BARE ROLIG: drik det du kan, og gem resten til fredag og weekenden. Det bliver det faktisk nok bare bedre af!

Smagningen er lille og intim, så du har mulighed for selv at indgå i snakken (hvis du har lyst) imens vi smager os igennem de seks vine.

Alle kan være med. Det bliver sjovt, nede på jorden og fyldt med masser af anekdoter.

Vi sender dig alle 6 vine inden smagningen og du modtager koden til smagningen med email.

Bemærk, at hvis du køber vinene samlet ville det koste 1005kr. Men her får du det til kun 755kr. PLUS to timer med nogle af Spaniens største talenter inden for det “moderne Spanein”.

Du kan også deltage, hvis du har købt en af smagekasserne fra Vin for Begyndere. Så skal du blot skrive til hgj@gastroland.dk. Så får du en plads, så længe der er ledige pladser.

Vi har ikke afholdt en online-smagning siden covid19, men syntes det var oplagt i forlængelse af podcast’en. Lad os bruge den moderne tech til at komme tættere på vinen, bonden og historien. Så få booket vennerne, vinklubben, familien og dato’en i din kalender. 7. marts.

Det med småt

  1. Vi sender vinen til smagningen til dig nogle dage op til smagningen.
  2. Det bliver på engelsk. Drengene taler desværre ikke dansk.
  3. Du må godt købe alt muligt andet i din kurv – husk bare vi først sender dig vinen, når vi er tæt på arrangementet.
Der er desværre ikke fundet et vinhus..

Original price was: 980,00 kr..Current price is: 755,00 kr..

/stk
Køb nu og optjen 15 DKK pr. stk.!
Optjen point til dit næste køb
Kvalitetsvin matchet med opskrifter
Fri fragt ved køb over 1000 DKK
Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2024 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom

Du har ikke lagt noget i kurven endnu.