Det er sommermad. Få et glas koldt hvidvin i glasset til kokken!
Find et stort fad, der kan gå i ovnen. Bælg dine ærter og smid skallerne i fadet sammen med 2 gulerødder i skover, dit timian, dildstilke, ramsløg og 1 øl nok der lige dækker + 1 dl bouillon.. Salt din fisk og læg den ovenpå. Husk en lille smørklar ovenpå fisken.
Få sat dine nye kartofler over. Husk masser af salt.
Når din ovn rammer 180 grader, så skal din fisk ind. Alt efter størrelse 8-12 minutter - men hold øje med den!
Vend dine kartofler i smør, hakket dild og ramsløg. Bland de friske ærter i karoflerne.
Når fisken kommer ud sier du væden. Pisk 50gram smør i og, så har du en lækker nem lille sauce til.
Det er sommermad - lækker hvidvin med lidt struktur. Må gerne have ligget sur lie. Det vil gå godt til sucen.
1 flået rødspætte per person
1 flaske Pale Ale (Indian)
1 bakke ærter
4 gulerødder
2 cistroner
2-3 stængler citrontimian
10-15 gram smør per rødspaætte
1 bundt dild
Frisk ramsløg
Nye danske kartofler - hvis du kan få fat på dem