And og soja er også en ret, som kan bruges som en lidt moderne tapas. Hvis det er tilfældet, så starter du naturligvis med at hælde et glas Amontillado op til dig selv!
Lige før servering:
Nu skal anden steges:
Imens anden steges færdig på panden, blander du en hurtig dressing til salaten: Pisk 6 spiseskefulde olivenolie med 2 spiseskefulde æbleeddike. Bland en finthakket tommeltot af ingefær i dressingen sammen med en halv rød chili, som er hakket fint.
Noter om maden
Du kan med fordel stille din ovn på 150 grader og lægge dine andebryst ind i ovnen, når skindet er sprødt. På den måde bliver dit kød tilberedt perfekt uden at brænde på. MEN husk et termometer i kødet.
Riesling med lidt sødme, Amontillado sherry vil også være godt. Delfauds rouge på gamay med friskhed og frugt vil også være god, hvis du er til rødvin.
Det skal du bruge (forret 4 personer):
2 stk. andebryst
3 dl soja
1 dl æbleeddike
3 røde chilier
2 store stykker ingefær
6 fed hvidløg
6 stængler koriander, hvor bladene er taget af
1 mango
1 agurk
Jordnødder – usaltet
1 rødløg
¼ rødkål i tynde strimler
1 stang rosmarin
25 gram smør
Olie og eddike til en dressing
Du har ikke tilføjet noget til kurven.