Det tager lidt tid at få lavet pulled pork. Til gengæld, når du er færdig har du grundingrediensen til en super burger, eller måske som fyld til en Pulled pork BOMBE.
Riv kødet fra hinanden. Bland de kogte kartofler og rygeosten ind i kødet og brug hænderne til at få lavet en fars. Brug så meget væske fra ovnfadet som muligt. Det hælder du ned i farsen, så længe at farsen kan indarbejde væden.
Smag til med revet citron, sherryeddike, peber og salt.
Rul kuglerne til små bordtennisbolde. Frys dem.
30 minutter inden du skal bruge dem, tager du PULLED PORK BOMBERNE ud af fryseren. Rul dem først i hvedemel, så i det piskede æg og til sidst i raspen.
Sænkes ned i den varme friture.
Serveres med syltede rødløg og en mayo smagt til med hvidløg og revet peberrod.
Det afhænger lidt af lejligheden. Men bobler - gerne på risling som Benders lige her, tør mørk sherry eller en lækker hvidvin med frugtsmag og fylde. Du kan også gå efter rødvin med frugt og syre, som Birak fra Navarra
1 portion pulled pork - ca. 30 gram per bombe. Opskrift lige her
Karse
Peberrod
Mayo
3-4 kogte kartofler
100-200 gram rygeost
sherryeddike
Skallen af 1 citron
Rasp
Hvedemel
Æg
Olie til friturestegning
Du har ikke tilføjet noget til kurven.