Et lille glas vin til kokken er jo nok en god idé, inden vi starter.
Skær din Camembert ud i nogle gode stykker. Vend den derefter først i mel, så de sammenpiskede æg og til sidst rasp/panko. Du kan vælge at vende den i æg og rasp to gange. Men så får du en del panering, så pas på med det.
Derefter skal det i frituregryden ved ca 180 grader varme. Nu skal du virkelig holde godt øje med osten. 30-60 sekunder, og så er den færdig.
Serveres med smørstegt rudbrød og solbærsyltetøj
En stærk Camembert kan snildt klare lidt restsødme – du kan faktisk også tage en af de lidt mere sødlige VDN fra Paul Meunier i brug. Det kunne være den her VDN – så kan du også tage flasken videre ind i desserten bagefter.
Ellers er bobler også altid perfekt til Camembert.
Camembert efter størrelse. Du skal have 50-60 gram per person
2 æg
Rasp – gerne kombineret med panko
Hvedemel
Rugbrød – gerne daggammelt
Smør til stegning
2 l olie til frituregryden
Du har ikke tilføjet noget til kurven.