Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere
TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Camembert – friteret med ristet brød og syltetøj

Friturestegt Camembert med smørristet rugbrød og en god syltetøj er jo i den grad magisk - og hvornår har du sidst fået sådan en? Perfekt inden desserten rammer bordet.

Det drikker du til

Sådan gør du

Et lille glas vin til kokken er jo nok en god idé, inden vi starter.

Skær din Camembert ud i nogle gode stykker. Vend den derefter først i mel, så de sammenpiskede æg og til sidst rasp/panko. Du kan vælge at vende den i æg og rasp to gange. Men så får du en del panering, så pas på med det.

Derefter skal det i frituregryden ved ca 180 grader varme. Nu skal du virkelig holde godt øje med osten. 30-60 sekunder, og så er den færdig.

Serveres med smørstegt rudbrød og solbærsyltetøj

Hvad Drikker Man Til Friturestegt Camembert?

En stærk Camembert kan snildt klare lidt restsødme – du kan faktisk også tage en af de lidt mere sødlige VDN fra Paul Meunier i brug. Det kunne være den her VDN – så kan du også tage flasken videre ind i desserten bagefter.

Ellers er bobler også altid perfekt til Camembert.

Camembert efter størrelse. Du skal have 50-60 gram per person

2 æg

Rasp – gerne kombineret med panko

Hvedemel

Rugbrød – gerne daggammelt

Smør til stegning

2 l olie til frituregryden

Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2024 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.