Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere
TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Frittata – asparges og Blomkål

Æg og asparges passer perfekt sammen. Her resulterer det i en lidt anderledes frittataopskrift, hvor de nye store og friske grønne asparges er vendt ind i æggemassen – og lidt toner er tilføjet via karse.

Det drikker du til

Sådan gør du

Sådan gør du

Start med at rense og skære alt til. Dine asparges skal knækkes, løget snittes fint og blomkålshovedet plukkes til mundrette stykker.

Sæt din pande over på middel varme og pisk dine æg, lidt salt og peber let sammen imens olien tager varme. Når olien er varm, svitser du dine løg og tilsætter æggemassen efterfølgende. Sluk for varmen.

Fordel asparges, blomkål og skinke i din frittata og stil den i en forvarmet ovn (180 grader) i 20 minutter.

Server med frisk karse ovenpå din frittat med et groft stykke brød til og evt. en grøn salat.

frittat med asparge

I glasset har du en hvidvin som kan klare dine asparges. Det betyder friskhed og neutralitet. En kold pinot grigo fra det nordlige Italien vil ikke være helt dum, men en grüner veltliner fra Tyskland/Østrig sidder lige i skabet.

Noter om maden. Hvis du vil have lidt mere fylde i maden, så kan en kold nykogt kartoffel meget fint passes ind i æggemassen.

Du skal bruge (3-4 personer):

-          1 bundt store friske grønne asparges

-          1/2 blomkålshoved

-          3-5 skiver røget skinke

-          10-12 æg – alt efter størrelse

-          1 løg – gerne nyt dansk

-          Karse

-          Olie, salt og peber

Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2025 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.