Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere
TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Hellefisk med tomatsuppe som tapas

På en bar i Sevilla fik jeg serveret et stykke røget torsk oven på et stykke toast med en tyk "tomatsuppe" ovenpå. Det smagte fantastisk sammen med et tørt glas sherry. Her en lidt fordansket udgave til dit tapasbord.

Det drikker du til

Sådan gør du

Sådan gør du:

Snit løg og hvidløg og brun det i en lille gryde sammen med lidt olivenolie. Hæld tomat og bouillon ned i gryden, og kog lidt ind. Find en håndblender frem, og blend. Hæld fløden i og varm igennem. Lad det samle sig og tykne.

Rist dit brød og smør lidt hvidløgsmayo på brødet. Et stykke fisk placeres ovenpå og til sidst skal du have lidt af tomatsuppen på.

Pynt evt. med lidt kørvel.

I glasset har du en fino sherry.

hellefisk som tapas

Det skal du bruge:

1 stykke røget helleflynder eller 4-5 skiver

1 dåse flået tomater

1 løg

1 hvidløg

1 dl fløde

1 dl hønsebouillon

Ristet brød

Mayo med hvidløg

 

Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2025 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.