Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere
TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Hjertemuslinger på hvidvin og krydderurter

Hjertemuslinger spiser vi alt for lidt af - en stor skam, for her finder du virkelig masser af nem og stor smag! Kan serveres som forret, hovedret - eller min favorit del af tapas/sharing-bord, hvor man napser lidt fra et stort fad i midten.

Sådan gør du

Hjertemuslingerne skal først lige rengøres for sand. Smid dem i en gryde med masser af koldt vand og lad dem stå i en times tid. Rør lidt rundt engang imellem.

Smid åbne muslinger ud – hvis de ikke lukker sig, når du banker dem mod bordpladen.

Find en stor gryde frem.  Snit hvidløg og krydderurter fint. Brug også gerne stilkene fra dine krydderurter.

Varm olien op sammen med hvidløg. Smid muslingerne i sammen med krydderurterne. Put låg på og svits dem i 1 minut. Tilsæt hvidvin og læg låg på igen. Kog op og lad muslingerne dampe i 2-3 minutter. Ryst gryden undervej. Når de er åbne, så er hjertemuslingerne færdige.

Hæld dem op i et fad, som du lige har varmet i ovnen. Husk suppen skal med. Pres en citron udover.

Hvad Drikker Man Til Hjertemuslinger?

Vi vil godt have lidt frugtsødme og citrusnoter i glasset. Hvid Bourgogne uden fad/for meget fad, albariño, de hvide blends fra Ribeiro, riesling.

1 kg hjertemuslinger

1 dl olivenolie

2 dl god hvidvin

6-10 fed hvidløg.

Krydderurter efter behag – dild, bredbladet persille, koriander

Citron, salt og peber

Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2024 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.