Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere
TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Knivmuslinger på grill med persille og hvidløg

Knivmuslinger på grill er en utrolig nem måde at få tilberedt de lange muslinger på, som du finder hos din fiskehandler. Det smager vildt lækkert og er næsten for nemt at lave. Vinen skal være fra Galicien - her laver de nemlig ikke andet end at spise skaldyr og drikke hvidvin :-)

Det drikker du til

Sådan gør du

Start med at hælde lidt kold hvidvin op. Derefter lægger du lige dine muslinger i en skål med kold vand. Det er med til at evt. sand kommer ud af muslingerne.

Når grillen er brandvarm smider du muslinger på. Låg på. Efter ca. 2-3 minutter er de færdige, men som ved alle andre muslinger, så åbner de sig.

Serveres med fint hakket hvidløg og persille ud over knivmuslingerne. Derudover saften fra 1/2 citron og lige olivenolie. Vend lige knivmuslingerne lidt rundt i herligheden.

Hvad Drikker Man Til Knivmuslinger på grillen?

Her skal vi til Galicien, hvor der spises flere skaldyr end du nogensinde har set før. De spiser det morgen og aften. Med Atlantico får du friskhed og en lille smule fedme; San Lorenzo'en byder på sherry-druen palomino, men fra det bjergrige Bierzo (så ret faktisk ikke Galicien, en virkelig tæt på :-)). Ellers er det naturligvis 100% albarino. Her fra Albamar, der nok er blandt de tre bedste i Rias Baixas.

knivmuslinger

3-4 knivmuslinger per person

2-3 fed hvidløg

1 citron

1 håndfuld persille

Lidt god olivenolie

 

Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2023 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom

Du har ikke lagt noget i kurven endnu.