Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere
TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Kylling med pasta, tomat og hvidløg

Forleden aften stod den på kylling i stegeso, og med kun tre personer til at spise den dejlige mad, var der noget kylling i overskud. Det endte i en nem og lille simpel ret, som kun tager 12 min at lave.

Det drikker du til

Sådan gør du

Sådan gør du

Verdens hurtigste ret at tilberede. Næsten. Men sørg for at få hældt et glas vino op inden du starter.

  1. Start med at sætte en stor gryde med vand og lidt salt over.
  2. Snit løg, rød peber og hvidløg i små tern. Smid det på panden og varm ved middel varme med en god sjat olivenolie.
  3. Imens går du igang med at pille kyllingen, som du smider på panden efter ca. 5-8 minutter. Midtvejs drysser du oregano henover panden og smider 1-2 spiseske kapers i retten.
  4. Anret den varme pasta og kyllingen med frisk revet parmesan og sort peber. Server med et godt stykke brød til.

    Noter om maden

    Kapers er en meget undervurderet ingrediens, som passer til meget andet end pariserbøf og/eller sild. Den smager perfekt med bl.a. tomat og persille, og den er også med til at give retten en god salt smag. Prøv evt. også kapers ovenpå en hjemmelavet skinkepizza.

    Hvad drikker man til?

    Du drikker det sidste rødvin fra i går aftes 😉

    Velbekomme!

Det skal du bruge:

2-3 stykker kylling

1 stort løg

½-1 rød peber

3-4 tomater

2 fed hvidløg

1 spiseske kapers

Olivenolie

Pasta

Oregano, tørret

Parmesanost

Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2024 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.