Sådan gør du:
Du starter med at tilberede de forskellige ingredienser. Det vil sige, at du skærer skindet af din laks, og skærer fisken i mundrette stykker. Derefter snitter du dit løg i små tern, vasker dine tomater og dild og slutter af med at sætte en stor gryde med vand over til pastaen.
Lad din pande stå på ¾ varme. Når olien er varm kommer du løgene på og paprikaen. Når løgene er gennemsigtige kommer du laksen på panden sammen med dine tomater og giver det hele en god gang salt og peber. Når laksen er ca. halvfærdig – dvs. efter 2 minutter på panden – tages laksen af panden og en lille kop hvidvin tilsættes.
Efter et par minutter er det meste af din hvidvin helt væk og en kvart fløde tilsættes. Når dette er varmet igennem kommer du atter laksen tilbage på panden, og tager det hele af varmekilde. Smag til med salt, peber og citron.
Anret med lidt frisk chili ovenpå, dild og parmesan.
I glasset har du en lidt små-fed hvidvin, som kan lege med fløden og laksen. Prøv en oversøisk chardonnay.
Noter om maden
I Italien vil dild blive udskiftet med basilikum - det kan du også nemt gøre eller med kørvel eller hvad du ellers har af friske krydderurter i nærheden.
Hvidvin kan også droppes, hvis du ikke har en åben flaske og retten er et udtryk for den nemme løsning en onsdag aften, hvor der skal vand i glassene.

Du skal bruge (2 personer):
1 laksebøf af ca. 200-250 gram
1 kop hvidvin
1 kvart fløde, 18 procent
1 stort løg
8-10 små tomater
1 spsk. paprika
1 chili
Pasta
Dild
1 citron
Parmesan
Olie, salt og peber

Du har ikke tilføjet noget til kurven.