Det her er faktisk ikke så svært. Det er faktisk så nemt, at du hellere må tage din mobil med i køkkenet og starte med at se et afsnit Seinfeld, ellers tager det hele faktisk for kort tid at tilberede. få hældt et glas rødvin op - og så går vi igang.
Når dine hvide asparges er færdige smider du de grønne i det kogende vand, skærer oksemørbraden ud i tykke skiver og tager kartoflerne ud af ovnen.
Det hele serveres enten på fad og skåle end på opvarmede tallerkener.
Det er ikke helt så nemt, for din asparges vil gerne have hvidvin med syre - f.eks. Riesling; men dit kød vil gerne have rødt og gerne med tanniner. Gå efter en frisk og frugtdreven rød med god syre, men som ikke har fået fad og som også gerne er afstilket inden presningen. Aciano, Fusco, Chano Villar er gode eksempler med rød der har ligget på stål, og som har godt med syre. Chano muligvis lidt mindre. Du kan også tage en sherry Amontiilado til denne ret.
800 gram oksemørbrad
8 store hvide asparges
16 grønne asparges
16-20 mindre nye kartofler
8-10 spiseskefulde græsk yoghurt
1 stor spiseskefuld god olivenolien
Salt, peber og lidt citron
Du har ikke lagt noget i kurven endnu.