Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere
TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Pizzadej – den perfekte dej til din pizza

Hvis du har timet det rigtigt, så er det ikke så svært at lave egen pizzadej, men dejen skal helst stå og hæve i et par timer. Til gengæld får du den helt rigtige krumme ud af denne lille proces.

Det drikker du til

Sådan gør du

Det her er jo egentlig en proces, som foregår midt på eftermiddagen, men hvis du alligevel skal trække en rødvin op, så den kan få noget luft inden middagen, så hælder du naturligvis en smagsprøve op til kokken.

  1. Start med at hælde det lunke vand op i rørskålen. Tilsæt gær og sukker og rør rundt. Lad det hvile fem minutter.
  2. Tilsæt alle øvrige ingredienser og sæt din røremaskine på en lav hastighed og lad den køre i 10-12 minutter. Dejen skal være lidt fugtig og let, når den er færdig.
  3. Lad din dej hæve i ca. 2 timer. Skær dejen ud i fire-fem portioner og rul tyndt ud.

Noter om maden. Når du ruller din dej ud, så spred lidt majsmel ud på bordet, det giver den helt rigtige sprøde krumme til din pizza, når den er færdig.

Hvad Drikker Man Til Pizza

I glasset har du en vin som passer til din toppings. Men typiske er det lidt krydderier på en pizza, så der kan godt være lidt smag i den prøv en krydret rødvin fra Arribes på Juan Garcia (SinBlanca) eller måske bobler hvis du har gang i en hvid pizza, eller måske en af de fra Quantico, Etna.

Hvad drikker man til pizza

Det skal du bruge (ca. 4 pizzaer):

20 gram gær

4 ½ dl lunken vand

6 dl fuldkornsmel, durum

6 dl hvedemel

½ dl. majsmel

2 spiseskefulde olie

1 teskefuld salt

Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2024 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom

Du har ikke lagt noget i kurven endnu.