Det her er jo egentlig en proces, som foregår midt på eftermiddagen, men hvis du alligevel skal trække en rødvin op, så den kan få noget luft inden middagen, så hælder du naturligvis en smagsprøve op til kokken.
Noter om maden. Når du ruller din dej ud, så spred lidt majsmel ud på bordet, det giver den helt rigtige sprøde krumme til din pizza, når den er færdig.
Hvad Drikker Man Til Pizza
I glasset har du en vin som passer til din toppings. Men typiske er det lidt krydderier på en pizza, så der kan godt være lidt smag i den prøv en krydret rødvin fra Arribes på Juan Garcia (SinBlanca) eller måske bobler hvis du har gang i en hvid pizza, eller måske en af de fra Quantico, Etna.
Det skal du bruge (ca. 4 pizzaer):
20 gram gær
4 ½ dl lunken vand
6 dl fuldkornsmel, durum
6 dl hvedemel
½ dl. majsmel
2 spiseskefulde olie
1 teskefuld salt
Du har ikke tilføjet noget til kurven.