Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere
TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Spansk tapas – Pollo al ajillo

Klassisk og nem spansk tapas med kylling i hvidvin og hvidløg.

Det drikker du til

Sådan gør du

Sådan gør du

Start med at få hældt en smagsprøve at hvidvin eller sherry op til kokken.

  1. Find en frostpose frem. Hæld hvidvin, timianbladene fra de friske kviste, kylling og to fint hakkede hvidløg ned i posen. Luk og stil i køleskabet nogle timer.
  2. 10 friske og økologiske hvidløg halveres. Løget snittes fint, hvidløg halveres, og det varmes over sagte varme i noget hvidløg. Tag løg og hvidløg af panden. Find posen med kyllingen frem. Hæld hvidvinen fra og steg kyllingestykkerne i 5-8 minutter.
  3. Stil et fad med kyllingestykkerne og hvidløg i ovnen ind de er færdige. Cirka 20-25 minutter, men tjek ved at stikke en kødnål ind i lårene. Farven skal være klar.

    Noter om maden

    Timiandelen finder du ikke i alle opskrifter, men den passer perfekt til hvidløget og hvidvinen.

    Hvad drikker man til?

    Drik gerne den samme hvidvin, som du har marineret kyllingen i. Det kan være La Ola, La Flamenca ellers går med en Manzanilla.

Det skal du bruge:

10-12 fed hvidløg

2 kviste frisk timian

6-8 kyllingelår (ca. 500 gram)

1 stort glas hvidvin

1 lille løg

Olivenolie, salt og peber

Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2024 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.