En god ret til 30 minutter i køkkenet. Få hældt den ene kop hvidvin op til kokken og den anden ælder du i kasserolle. Så starter vi.
Spinat
Hak skalotteløget super fint. Brunes forsigtigt på en pande i 25 gram smør. Tilsæt lidt hvidvin og læg spinat på panden. Tilsæt de tynde skiver af hvidløget og lidt mere hvidvin. Når spinaten er slået ned tilsættes fløden. Hold varmen på middel. Lige inden servering smager du til med salt, peber og revet citronskal.
Fisken og dine asparges
Kulmulen steges på skindsiden i 3-4 minutter. Du skal sikre dig, at skindsiden er helt tør, når den kommer på panden med lidt olie - med skindsiden ned ad. Vend fisken og tilsæt 25 gram smør og en stang citrontimian. Tjek varmen i fisken ved at stikke en en kødnål ind i fisken og sæt den mod overlæben bagefter.
Imens koger du lynhurtigt dine grønne asparges i saltet vand. 2 minutter.
Anretning
Spinat med flødesaucen og asparges i bunden af din tallerken. Spirer og små stykker af pomelo på den ene side af din tallerken og fisken på den anden side. Så meget rogn som du har i midten.
Her med fløde, så lidt fedme i glasset har vi brug for, men uden det tager overhånd. PAI vil være ret lækker. Men også alle vinene fra El Paraguas vil være gode match!
2 personer
300 gram kulmule
150 gram stenbiderrogn
1 lille pose spinat
spirer til salat (rødbede, ærte, solsikke eller hvad du kan få fat på)
1/2 pomelo
Feldsalat
6 grønne asparges
1/4 l fløde
2 kopper hvidvin
1 hvidløg i tynde skiver
1 skalotteløg
1 teskefuld dijonsennep
revet citrusskal (1 teskefuld)
Citrontimian
25 gram smør per stykke fisk til stegning
Du har ikke tilføjet noget til kurven.