Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere
TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Syltede græskar

Syltede græskar er noget af det nemmeste syrlige tilbehør, som du kan lave. Det er billigt, nemt, ser godt ud og smager bare fantastisk!

Det drikker du til

Sådan gør du

Det anbefales at samle forskellige sylteopgaver til en hyggelig eftermiddag i en weekend. Så kan du nemlig også med stor fordel starte med at hælde et glas vin op til kokken.

Når du har styr på vinen, så vasker du dit græskar udvendigt. Derefter halveres græskaret og du fjerner kernerne. Hvis du vil bruge dem, så er der en opskrift her hos alt.dk, der fungerer ret godt. Nu skal du have skæret dit græskar ud i skiver. Det gør du enkelt ved at skære lige ned fra toppen af dit græskar og ned på bordet. Ikke noget med at lave både eller andet sjovt. Bare simple 0,5-1 cm tykke skiver ved a skære fra skrællen og ned.

Skold dit patentglas og hæld lidt atamon i glasset. Derefter presser du dine græskarskiver, ingefær, vaniljestang (som du har halveret) og chilier ned i glasset.

Nu skal vi have lavet syltelagen.

Kog 1 l eddike med 0,5 l vand, sukker og de hårde krydderier. Når sukkeret er smeltet, så tager du det af varmen og ladet det lige falde lidt i temperatur, hvorefter det hældes over i glasset/glassene. Lad det stå ca. en uge inden du begynder at spise det.

Hvad Drikker Man Til Syltet Græskar

Det her er jo lidt svært, for det afhænger meget af, hvad du spiser til det. MEN der er naturligvis en del syre i retten, så find noget vin med syre og gerne også lidt sødme – ikke nødvendigvis restsødme, måske mere bare noterne.

1 l eddike. Brug gerne den økologiske

500 gram sukker

1 “tommeltot” ingefær. Skrællet og i tykke skiver

2 friske chili

1 spiseske sennepskorn

1 spiseske korianderfrø

1 vaniljestang

1 græskar, Hokkaido. Gerne det grønne/grå

1 patentglas

Lidt atamon

 

Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2024 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom

Du har ikke lagt noget i kurven endnu.