Tatarburger er jo faktisk ret oplagt. Det smager godt, er nemt at lave, og så kan det laves både som en lille hapser til et tapasbord eller som en større snack. Få hældt et glas Gamay op, tjek opskriften på Briocheboller her hos Louise og så er det bare om at komme i gang med din tatarburger.
Til sidst bygges din tatarburger som serveres med en håndfuld chips.
En lidt kølig rødvin med jordbundsnoter. Gamay eller Pinot Noir vil være typiske valg, men du kan også prøve en Tempranillo fra Alvar de Dios der med syre og frugt vil være ret god. Måske Aciano - let afkølet. Albamars Espadeiro vil være genial.
1 Brioche bolle per mand
125 gram skrabet eller hakket øko okse
Syltede rødløg
1 æg/æggeblommen
3-4 dl vindruekerneolie
sherryeddike
Lidt græsk yoghurt
Salt og peber
2 fed hvidløg
Karse
Lidt salat
1 glas kapers
Dijonsennep
Cornichoner
Tabasco
Du har ikke tilføjet noget til kurven.