Som altid starter vi med et glas vin til kokken. Væskebalance er jo bare vigtigt!
Du skal din and i ovnen. 15-20 minutter ved 180 grader. Imens anden er i ovnen svitser du dine svampe på en pande med lidt smør og hvidløg.
Når anden er færdig lader du det lige køle lidt ned, og bagefter piller du kødet fra benene. Behold skindet.
Hak svampe og de syltede løg sammen med kødet. Det skal være lidt groft og må ikke blive til en fars. Rør timianblade og Soya ind i blandingen. Smag til. evt. med lidt citron og salt. Der skal masser af salt til!
Tag to stykker brød og smør begge sider tyndt med Dijon-sennep. Fordel kødblanding på det ene stykke og slut af med lidt revet ost. Læg det andet brød oven på.
Til slut pensler du begge brødsider med smeltet andefedt, og så smider du det i toastmaskinen.
Serveres med syltede græskar eller blomme-relish.
Det helt skarpe match er field-blendet Cotexa fra El Hato y el Garabato. Her har du lidt sødme fra frugten i en ellers tør vin med syre og dybde. Perfekt til retten!
Du har ikke lagt noget i kurven endnu.