Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere
TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Ultimative cowboytoast med tomatrelish

Cowboytoast kender vi fra studenterbaren og bodegaen, men cowboytoasten kan løftes til et højt niveau, så den bliver et alvorligt bud på en frokostret eller en bid brød til en drengeaften (eller pigeaften :-)). Her er den ultimative version sat sammen!

Det drikker du til

Sorry, no content found.

Sådan gør du

Cowboytoast med en tomatrelish og bløde løg er en helt klassisk ret fra grillbaren, som du garanteret ikke får lavet ret tit. Det er en skam, så få åbnet en rødvin med lidt fylde og krydderier, så du kan komme i gang med denne lækre version.

  1. Snit løggene i tynde skiver og smid dem på en pande med en god sjat smør. Put løbende lidt mere smør på og evt. lidt olie. Det tager ca. 15 minutter ialt, at få løggene til at sidde lige i skabet.
  2. Sæt en lille gryde over. Alle tomater skæres i halve og kommes i gryden med fint snittet chili. lidt olie, salt, peber og lidt sherryeddike (1 spiseskefuld).
  3. Form bøfferne. De skal have en tykkelse som en lidt tyk hamburger.
  4. Smør Dijionsennep på en af toastsiderne og læg den rå hamburger oven på.
  5. Nu skal den i ovnen. Ca 5-6 minutter ved 180 grader. Imens kødet er i ovnen, smelter du lige lidt smør.
  6. Tag brødet med kødet ud af ovnen. Læg 1 spiseskefuld af de bløde læg oven på bøffen og læg en skive toast oven på løggene.
  7. Det smeltede smør skal lige pensles på begge sider af din toast og så skal det i toastmaskinen. Se løbende til din toast. Den skal have omkring 5-6 minutter.

Ved servering skærer du toasten over i halve. De bløde løg (der ikke er i toasten) lægges ved siden af sammen med en god portion tomatrelish. Pynt med karse. Husk Engelsk sauce og tabasco på bordet.

HvadDrikkerManTil Cowboytoast?

Vi skal have lidt fad eller krydderier i spil og gerne en rød. Men hvis du har godt med chili i retten, så kan du også prøve en off-dry Riesling fra Mosel som fx Dajoar.

cowboytoast

Pr mand

125 gram hakket oksekød

2 skiver toast

1 spiseskefuld Dijonsennep

1 løg

4-5 små tomater

frisk chili

25 gram smør

Karse

Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2024 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom

Du har ikke lagt noget i kurven endnu.