Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere
Tilbud
Vingården arbejder økologisk i både kælder og mark og er certificeret efter EU-standard

Bergdolt Lamprecht - Weissburgunder & Sekt

765,00 kr.

/stk
Optjen point til dit næste køb
Kvalitetsvin matchet med opskrifter
Fri fragt ved køb over 1000 DKK

Beskrivelse

"Anmelder-AMOK" - intro til super hypet hus fra Pfalz.

Carolin Bergdolt laver weissburgunder og Sekt i den rækkefølge. Præcis som Carolins far og generationer før har Carolin Bergdolt fra det lille weingut bosiddende i det tidligere kloster, St. Lamprecht i Duttweiler, fokus på weisburgunder og Sekt. Vi har haft dem på hylderne i snart fem år efter et mere eller mindre tilfældigt stop hos Carolin resulterede i, at vi pladask forelskede os i vinene fra Carolins kælder. Faktisk dem alle, men ikke mindst i rækken af de fænomenale vine på weissburgunder-druen.

På det seneste er det væltet ind med flotte anmeldelser fra de danske anmeldere:

Rolf Madsen, anmelder på Berlingske Tidende og ejer af vinbloggen "Vinexpressen" har for nyligt anmeldt et par af Bergdolts vine  under overskriften;

"FREMRAGENDE TYSKE VINE FRA BERGDOLT I PFALZ":

  • Riesling Vom Graf, 2021:  "Formidabel vin til prisen. Intens næse, hvor man finder indslag af æble, kridt og våde flintesten. Møg lækker i munden, strutter af harmoni og friske grønne bær toppet op med en vidunderlig syre, der danser samba på tungen. Afsluttes af en lille saltet mineralitet. Bravo. 92."
  • Bergdolt Weissburgunder – Duttweiler Mandelberg 2020: "Græs, grønne grene, lidt våd kelim (på den über-fede måde) og en kant af citrus. Dejlig frisk i munden med en lille laber og let reduktiv tone, der et lille øjeblik bringer tanker i retning af hvid bourgogne. En virkelig god weissburgunder. 92"

Din VinGuide har også smagt på Vom Graf, 2021 og under kategorien "Fremragende" får vinen 91P og stemplet "Godt Køb".

Senest har René Langdahl smagt på Bergdolts weissburgunder Mineral. René kårer den til en af ugens ynglingsvine på renelangdahl.dk med ordene: "Frugten stammer fra Kirrweiler et ejendomsmæglerstenkast fra Duttweiler, hvor Carolin Bergdolt bor på det gamle kloster St. Lamprecht. Frisk, æblet duft, skarp og kontant på den moderne weisser eller sour-agtige måde, stikkelsbær i frisk udgave, hvide ribs, let bærmedybde, fantastisk skarphed og præcist attack, udblødende frugtighed, men har næsten samme syresom en stor riesling, tirrer tungen, stenet, stenmel og citronsaft i eftersmagen sammen med cidersyre. Vi snakker vin til 125 kr. Wow wow wow!"

Det er dog ikke nyt med fantastiske anmeldelser for Bergdolt, som har fået både 5 og 6 stjerner i Gastro, så er også de internationale anmeldere vilde med Carolin:

  • En rendyrket darling hos anmelder James Suckling, hvor Carolin var det første vinhus, der fik en weisburgunder repræsenteret på Sucklings Top 100 liste over årets bedste tyske vine.
  • Har vundet flere priser i Tyskland på Sekt. Bl.a. bedste sekt (blanc de noir) hos falstaff, 1. plads hos VINUM Deutscher Sekt Award 2021, 1. plads hos Meiningers Deutscher Sektpreis.

Derfor har vi lavet en lækker introkasse til dig med seks vine inkl. Mineral, som du får med helt gratis. Det er vinen, hvor René skriver "WOW, WOW, WOW".

Kom tættere på tysk, når det bare virkelig er godt (eller fremragende som Rolf Madsen siger) og husk at læse lidt mere om Carolin lige her

765,00 kr.

/stk

Product total

Options total

Grand total

Køb nu og optjen 15 DKK pr. stk.!
Optjen point til dit næste køb
Kvalitetsvin matchet med opskrifter
Fri fragt ved køb over 1000 DKK
Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2023 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram