Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere

Bergdolt-Lamprecht

 
Find vinhus
Vinhuse-kort

Bergdolt-Lamprecht

Carolin Bergdolt er 7. generation der laver vine i det nedlagte kloster. Da Carolin overtog kælderen blev produktionen omlagt til økologi, men stilen og fokus på sekt og weissburgunder-druen er fortsat.

Carolin har bl.a. vundet Falstaff bedste sekt blanc de noir, bedste sekt på bourgognedruer med hende weissburgunder i Tyskland (som du naturligvis kan finde i butikken) hos Vinum, og meget andet. Ganske enkelt bobler på meget højt niveau!
Udover boblerne er kærligheden til weissburgunder tydelig. Der var f.eks. også Bergdolt der var det første Weingut med en weissburgunder på Sucklings top 100 liste over bedte vine i Tyskland. En liste hun har været på lige siden.

De er ikke bange for fad, men store dele af alle deres vine er kun på stål eller gamle brugte fudres.

Sevlom faderen har trukket sig lidt tilbage, efter at Carolin har overtaget, så er han stadigvæk med - og det er altid morsomt at komme forbi det lille Weingut, specielt hvis han er hjemme - så kommer der røverhistorier på bordet sammen med den lækre vin

Find vinhus
Vinhuse-kort

Andre vinhuse

Find vinhus
Vinhuse-kort
Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2023 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom

Du har ikke lagt noget i kurven endnu.