Mineralitet, tekstur og syre på flaske
175,00 kr.
Når vi bevæger os ind/ned i Pfalz, så får vi mere varme og fylde på den tyske riesling i forhold til fx. Mosel, men tag endelig ikke fejl: der er masser af syre og struktur i vinen. Vinen er dog mere defineret af mineralitet, spæmding og tekstur.
Carolin Bergdolt har her lavet en tør riesling med 3,1 gram restsukker. Du får lidt flere frugtnoter end blot æble og citrusfrugter, og kompleksiteten og teksturen er også lidt mere opbygget, end hvis du tager en riesling fra Mosel. her er der spor af abrikos.
Læs mere om Bergdolt lige her.
Druerne har stået i en jord baseret på forvitret rød sandsten. Efter fermentering på egen gær ender de i ståltanke.
Du kan snildt drikke vinen nu, men hvis du gemmer et par flasker vil du opleve, at den åbner sig lidt mere op.
Nu skal vi virkelig have gang i svinkød. Masser af det. Kan snildt klare det fede, men en perfekt stegt svinemørbrad på et tapasbord er perfehkt.
2019: Falstaff 93P
175,00 kr.
Du har ikke tilføjet noget til kurven.