Sådan gør du
Start med at hælde en lille sherry op, som du alligevel skal bruge, når anden serveres.
Når du tager din anderilette ud af ovnen, er det ikke et kønt syn, men det smager fantastisk.
Noter om maden
Det serveres med surt, dijonsennep og groft brød.
Hvis du laver det til et større frokostbord, så er det lækkert at lade retten stå alene. Du kan matche med en tør sherry eller flor fra Roussillon. Du kan også gå imod en frisk hvidvin, her vil vi gerne have lidt syre for at give modspil til fedmen i retten; eller en rødvin der oser af frisk frugt.
Det skal du bruge:
1 dåse confit de canard
Andefedt fra en ekstra dåse confit canard (lav f.eks. confit de canard et par uger i forvejen og gem fedtet)
3 fed hvidløg
3 stængler rosmarin
3 stængler timian
1 laurbærblad
1 glas tør Amontillado sherry (kan udelades i retten, men ret vigtigt du får lidt selv)
Du har ikke tilføjet noget til kurven.