Sådan gør du
Start med at hælde en lille sherry op, som du alligevel skal bruge, når anden serveres.
Når du tager din anderilette ud af ovnen, er det ikke et kønt syn, men det smager fantastisk.
Noter om maden
Det serveres med surt, dijonsennep og groft brød.
Hvis du laver det til et større forkostbord, så er det lækkert at lade retten stå alene og blive serveret med en mørk og tør sherry Amonttillado, som typisk har noter af krydderurter og nødder over sig. Med den lidt høje alkohol kan Amontilladoen også flot håndtere fedmen i retten. Du kan også gå imod en mere tør hvidvin eller en af Akilias rødvine, som har lidt koldklima over sig, da druerne dyrkes i højden.
Det skal du bruge:
1 dåse confit de canard
Andefedt fra en ekstra dåse confit canard (lav f.eks. confit de canard et par uger i forvejen og gem fedtet)
3 fed hvidløg
3 stængler rosmarin
3 stængler timian
1 laurbærblad
1 glas tør Amontillado sherry (kan udelades i retten, men ret vigtigt du får lidt selv)
Du har ikke lagt noget i kurven endnu.