Sådan gør du
Normalt plejer vi jo her på HvadDrikkerManTil at starte med at hælde et lille glas vin op, når der laves mad. Det er også perfekt her – men det er også ok, hvis du arbejder oven på en kop kaffe. Klokken er jo alt andet lige ikke så meget endnu, når du kaster dig over denne opskrift på en brunchpizza.
Du finder vores opskrift på verdens bedste pizzadej lige her.
Noter om maden
Serveres varm og æggene skal løbe!
Nu kan en brunchpizza godt spises fredag aften med børnene og lillemor. Det er en god måde at starte weekenden på, når man sammen laver en pizza. Hvis du gør det, så rødvin det oplagte valg. Hvis det er søndag morgen, serveres den med kaffe eller måske et glas bobler, hvor både Gran Cuvee og Vatua! fra Colet vil være godt.
Det skal du bruge:
Pizzadej til et par pizzaer – må indrømme at den nogen gange bliver købt.
2 dåser god tomat. Hakket.
2 løg
1 pakke chorizo-pølser (ikke tilberedte)
1 pakke god bacon (Hanegal er min favorit, hvis jeg ikke kommer forbi slagteren)
1 dåse røde chilibønner
1 pose med frisk mozzarella
1 stor portebello svamp
2 æg
Lidt majsmel
Du har ikke tilføjet noget til kurven.