Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere
TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Brunchpizza – en ny dimension til dit brunchbord

Brunchpizza. Når du tænker over det, så er de klassiske brunchelementer perfekt til en pizza. Jeg mener: ost, bacon, pølse og æg på en pizza – det går bare ikke galt med en brunchpizza!

Det drikker du til

Sådan gør du

Sådan gør du

Normalt plejer vi jo her på HvadDrikkerManTil at starte med at hælde et lille glas vin op, når der laves mad. Det er også perfekt her – men det er også ok, hvis du arbejder oven på en kop kaffe. Klokken er jo alt andet lige ikke så meget endnu, når du kaster dig over denne opskrift på en brunchpizza.

  1. Hak et løg fint og svits det i en gryde ved middelvarme i lidt olie. Hæld de hakkede tomater i gryden. Efter 20 minutter kører du stavblenderen igennem og tager gryden af varmen.
  2. Hvis du synes, at saucen er for tynd, så kog den lidt videre. Smid 1 tsk. sukker i saucen. Det fremhæver tomatsmagen.
  3. De rå chorizopølser skal have 3-5 minutter på en varm pande, og hvis din bacon er tyk, skal de også på panden. Giv også gerne svampen lidt varme på panden.
  4. Rul din pizzadej ud. Brug majsmel på bordet, da det giver en ekstra sprød bund. Dejen skal være SUPER tynd! Det er derfor, at det er vigtigt, at dine ingredienser lige har fået lidt varme på en pande.
  5. Start med at smøre tomatsaucen ud over din pizza. Fordel pølser, bacon, mozzarella, svampe og røde kidneybønner på pizzaen. Herefter skal den stilles i en meget varm ovn (optimalt på en opvarmet pizzasten) i 10-12 minutter.
  6. Efter 5 minutter slår du to spejlæg ud på pizzaen. Begynd at se ind til pizzaen efter 5 minutter (altså 10 ialt). Hvis din ovn er meget varm, eller hvis din bund er super tynd, så kan det gå meget hurtigt – og så skal du nok kigge lidt før.

Du finder vores opskrift på verdens bedste pizzadej lige her.

Noter om maden

Serveres varm og æggene skal løbe!

Hvad drikker man til

Nu kan en brunchpizza godt spises fredag aften med børnene og lillemor. Det er en god måde at starte weekenden på, når man sammen laver en pizza. Hvis du gør det, så rødvin det oplagte valg. Hvis det er søndag morgen, serveres den med kaffe eller måske et glas bobler, hvor både Gran Cuvee og Vatua! fra Colet vil være godt.

Hvad drikker man til brunch

Det skal du bruge:

Pizzadej til et par pizzaer – må indrømme at den nogen gange bliver købt.

2 dåser god tomat. Hakket.

2 løg

1 pakke chorizo-pølser (ikke tilberedte)

1 pakke god bacon (Hanegal er min favorit, hvis jeg ikke kommer forbi slagteren)

1 dåse røde chilibønner

1 pose med frisk mozzarella

1 stor portebello svamp

2 æg

Lidt majsmel

Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2024 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.